Навчально-науковий інститут неперервної освіти і туризму НУБіП України урочисто привітав 93 магістрів з врученням дипломів

26 грудня 2019 року

 

     24 грудня 2019 року магістрів зі спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування» і «Управління інноваційною діяльністю» урочисто привітали та вручили дипломи Євген Томін - директор благодійного фонду НУБіП, державний службовець 1 рангу, голова екзаменаційної комісії зі спеціальності «Публічне управління та адміністрування», Марія Кулаєць - директор ННІ неперервної освіти і туризму, Тереза Микицей - заступник директора ННІ неперервної освіти і туризму, Володимир Олійник - заступник директора ННІ неперервної освіти і туризму, Ольга Витвицька - завідувачка кафедри публічного управління та менеджменту інноваційної діяльності.
  
     Кожен з них у вітальному слові висловив надію, що сьогоднішні випускники розлетівшись по всіх куточках України, рознесуть отримані в славетному університеті знання і навички, які спираючись на мудрість, добро і людяність наших випускників проростуть щедрими сходами нових, успішних, результативних, продуманих реформ в державному управлінні та успішними інноваційними проєктами.
     Зі словами подяки до Національного університету біоресурсів і природокористування України, до дирекції ННІ неперервної освіти і туризму, професорсько-викладацького складу звернулася віршованою подякою староста Лещенко Оксана«НУБіП, «Публічне управління», дипломи нам вручають. Ми захистились на відмінно, сьогодні нас вітають. Так швидко пролетів навчання час, три сесії скінчились…Ми з радістю чекали лекцій у Вас, а Ви з нами завжди мудрістю ділились. Дві групи, різні слухачі, із різних сфер діяльності…. Спасибі Вам, викладачі, за мудрість і лояльність….»
     Щирими словами вдячності за навчання звернувся до присутніх випускник за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування», помічник голови Комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики та природокористування Сергій Жук. Він висловив надію, що диплом випускника НУБіП та отримані знання стануть місточком між провідним університетом країни і вищим законодавчим органом України, що у підсумку дозволить напрацювати законодавчу базу у сфері природокористування, дійсно засновану на кращих вітчизняних та зарубіжних дослідженнях збереження навколишнього середовища.
  
     Від магістрів за спеціальністю «Управління інноваційною діяльністю» до слів вдячності університету і його професорсько-викладацькому складу долучилася староста Соломія Видрич. Вона подякувала від імені 13 випускників денної та 14 випускників заочної форми навчання за спеціальністю «Управління інноваційною діяльністю» за якісне навчання та неоціненний досвід участі у наукових конкурсах, всеукраїнських олімпіадах та стартап школі.
     Бажаємо нашим випускникам міцного здоров’я, успіхів і натхнення впроваджувати набуті знання і навички для зміцнення держави, її ресурсного потенціалу через стратегічні і тактичні інноваційні управлінські підходи і рішення.
Ірина Грищенко,
доцент кафедри публічного управління та
менеджменту інноваційної діяльності

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook