Відбулось чергове засідання Спілки молодих вчених

25 грудня 2019 року
     Чергове засідання Спілки молодих вчених відбулось 19 грудня. На засіданні були присутні голова Спілки молодих вчених НУБіП України та голови Рад молодих вчених факультетів: юридичного Євгеній Шульга, гуманітарно-педагогічного Олександр Прохорчук, аграрного менеджменту Олена Четверик, економічного Ольга Файчук, землевпорядкування Антон Кошель, ветеринарної медицини Людмила Кондрасій та навчально-наукових інститутів: енергетики, автоматики і енергозбереження Олексій Романенко, лісового і садово-паркового господарства Ганна Лобченко.

     Перш за все молоді вчені структурних підрозділів Національного університету біоресурсів і природокористування України заслухали звіт голови Спілки молодих вчених про діяльність у 2019 році і перспективи розвитку на наступний календарний рік. У ході обговорення піднімались питання щодо проведення Фестивалю студентської науки-2020, участі молодих вчених у заходах щодо популяризації науки, таких як Дні науки, Наукові пікніки, Місто професій та багато інших, проведення спільних міждисциплінарних семінарів і конференцій. Молоді вчені відмітили, що особливо важливими питаннями у наступному році, яким необхідно буде приділити особливу увагу, будуть підвищення рівня майстерності молодих вчених з володіння іноземними мовами задля здійснення наукових досліджень і кар’єрного росту та пошук фінансових джерел підтримки як зарубіжних так і вітчизняних для здійснення наукових досліджень, академічної мобільності і реалізації стартап-проектів.
     Також учасникам засідання голова Спілки молодих вчених представила новообраного голову Ради молодих вчених гуманітарно-педагогічного факультету О.М. Прохорчука, який розповів усім присутнім про плани молодих вчених на майбутній рік.


Євгеній Шульга,
заступник голови Спілки молодих вчених НУБіП України

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook