Вітаємо магістрів-менеджерів!

23 грудня 2019 року
Кафедра адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності

 20 грудня 2019 року до великої родини випускників кафедри адміністративного менеджменту да ЗЕД приєднались

магістри спеціальностей «Адміністративний менеджмент» та «Менеджмент ЗЕД».

Урочисте вручення дипломів розпочалося виконанням гімну України, Першим магістрів привітав проректор з навчальної та виховної роботи НУБіП України Сергій Кваша. Він побажали молодим фахівцям вдалого кар’єрного старту, реалізації свого потенціалу, професійних успіхів, безперервного розвитку та з гідністю носити звання випускника своєї AlmaMater.

 

Привітав випускників зі святом і декан факультету аграрного менеджменту Анатолій Остапчук, який зазначив, що період навчання  – це чудова школа життя, роки становлення фахівця-професіонала, творчості, нових пошуків та нових вірних друзів  і побажав всім самореалізації, енергійності, успіхів, а також завжди пам’ятати своїх викладачів і однокурсників. Крім того, він вручив випускникам грамоти  за активну громадську позицію, участь у житті факультету, відповідальне ставлення до навчання.

 Захід проходив в урочистій атмосфері за участі завідувачів випускових кафедр, викладачів, студентства, академічних наставників, батьків, родичів та запрошених гостей.

Науково-педагогічний колектив кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД від щирого серця вітає всіх випускників з цим визначним днем! Бажаємо Вам не зупинятися на досягнутому, активно примножувати свої успіхи, успішно розпочати професійну діяльність, гордо нести звання випускників факультету аграрного менеджменту НУБіП України та стати надійною опорою нашої держави.

 

Завідувач кафедри,

професор Тетяна Мостенська.

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook