Випуск магістрів-гуманітаріїв: путівка в професійне життя!

20 грудня 2019 року

 

 20 грудня 2019 року на гуманітарно-педагогічному факультеті відбувся урочистий випуск магістрів денної та заочної форми навчання. Цьому передувала важка і напружена робота науково-педагогічного колективу факультету, завдяки якому нині у святковій атмосфері омріяний диплом магістра отримали 122 випускники, які навчалися за п’ятьма магістерськими програма (соціальна робота; філологія (германські мови та літератури (переклад включно), перша – англійська або перша мова – німецька; педагогіка вищої школи; менеджмент (управління навчальними закладами).

     Традиційно, відкриваючи урочисту частину, з вітальними словами до випускників, викладачів та присутніх гостей свята звернувся декан, професор Василь Шинкарук. Вітаючи з успішним закінченням навчання, Василь Дмитрович зазначив, що пишається нашими випускниками, адже своєю працею вони прославляють нашу Альма-матер! Василь Дмитрович побажав випускникам успіху, щастя та підтримки рідних і близьких, а девіз нашого факультету «Primus inter pares» («Перший серед рівних») нехай стане вашим життєвим девізом ‒ тож будьте першими в усьому!

     З вітальним словом до присутніх звернувся ректор НУБіП України, професор Станіслав Ніколаєнко. Очільник вишу зазначив, що йому особливо приємно вітати сьогоднішніх випускників, адже із кожним із них він мав нагоду особисто спілкуватися під час навчання. Уже тоді, Станіслав Миколайович побачив у майбутніх фахівців жагу до отримання нових знань та навиків професійного досвіду. Попереду у кожного з вас не просте життя, тому успіх – у вашій працелюбності, цілеспрямованості, бажанні працювати та творити!

  

   

     Сьогодні доленосні накази про вручення дипломів зачитували заступники декана гуманітарно-педагогічного факультету Ігор Буцик, Світлана Харченко, Алла Кравченко, а вручали їх випускникам ректор Станіслав Ніколаєнко та декан факультету Василь Шинкарук разом із завідувачами випускових кафедр, а також їх заступниками Світланою Амеліною, Сергієм Кубіцьким, Геннадієм Ржевським, Валентиною Сніцар та Оленою Варавою.

     Від імені усіх кураторів вітала випускників професор Ніна Журавська, бажаючи легкої та щасливої долі, а також приємних зустрічей. Геннадій Ржевський, як наставник однієї з груп, зазначив, що в цей святковий зимовий день сніг падає у вигляді дипломів найвищої якості – дипломів магістрів НУБіП України!

     Від старост усіх випускових груп Марина Щербина подякувала усьому професорсько-викладацькому складу факультету за гарні умови духовного та інтелектуального зростання кожного випускника, який сьогодні піднімався на сцену!

     Свято супроводжувала концертна програма, що її підготували студенти гуманітарно-педагогічного факультету. До пісенного вітання долучилися Мар’яна Остяк та Анастасія Данько (учениці народної артистки України Наталії Шелепницької), Анна Березовська (учениця заслуженого артиста України Романа Рудого), та хореографічний ансамбль «Сузір’я DANCE» (художній керівник Ольга Сауріна).

     Тож ще раз вітаємо наших випускників та бажаємо впевнених кроків на життєвому шляху!

Оксана Гончарук,
асистент кафедри педагогіки

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook