Віват, дипломованим магістрам-інженерам!

22 грудня 2019 року
     20 грудня випускникам магістратури механіко-технологічного факультету урочисто вручено дипломи магістра з агроінженерії, магістра з транспортних технологій та магістра з автомобільного транспорту. Цього дня завершили навчання 122 студенти за освітніми програмами «Агроінженерія», «Транспортні технології (на автомобільному транспорті)» та «Автомобільний транспорт». Цьогорічний випуск налічує 12 дипломів з відзнакою.

     З вітальним словом до випускників, викладачів, батьків та гостей – всіх, хто за роки навчання натхненно працював над собою, опановував і допомагав опановувати важливі знання сучасного висококваліфікованого інженера та транспортного фахівця, звернувся декан механіко-технологічного факультету Ярослав Михайлович. Декан сердечно привітав випускників із дуже суттєвим здобутком у житті свідомої людини – отриманні повної вищої освіти, яка дозволить знайти кожному своє місце в житті. Зараз на ринку праці потрібні мислячі інженери та спеціалісти транспортної галузі. Але крім фахових знань, потрібно бути ще й впевненими у собі, невтомно працювати і завжди вчитися.

     Щирі вітання та побажання звучали від заступників декана факультету Ігоря Сівака та В’ячеслава Братішка, які подякували випускникам за цілеспрямованість, свідоме окреслення лінії життєвої дороги для освоєння освітнього ступеня магістра, практичне осмислення наукових гіпотез і законів та побажали їм впевненості і наполегливості для досягнення високих результатів у житті. До привітань також долучилися директор НДІ техніки і технологій Іван Роговський, завідувачі кафедр Петро Овчар і Геннадій Голуб, батьки випускників та самі випускники.

     Свято пройшло у теплій і дружній атмосфері. Тож залишається побажати молодим магістрам бути відповідальними, працювати на авторитет, енергії, активності, людських чеснот у їхньому житті та здійснення всіх намічених планів у майбутньому.


Ігор Сівак,
заступник декана з навчальної та виховної роботи
механіко-технологічного факультету

 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook