Одинадцятикласник Віталій Муха: в умовах інформаційної війни спеціальність «Кібербезпека» зараз, як ніколи, актуальна для нашої країни

21 грудня 2019 року

     Віталій Муха, учень 11 класу Піщанської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Золотоніської районної ради Черкаської області. Цікавиться сучасними інформаційними технологіями. Полюбляє грати на акустичній та електрогітарі, інколи малювати, а також захоплюється столярним мистецтвом.

     — Чому вирішив здобувати вищу освіту?
 – Вища освіта є першим кроком до успішної кар'єри, можливість поглибити свої знання у тій сфері, яка цікавить, а також під час навчання ми розвиваємо не лише свої професійні навички, а й особистісні, що є важливим для сучасного ІТ-фахівця.

     — Яку обрав спеціальність і чому?
 – Серед пропонованих спеціальностей ІТ-сфери вважаю найбільш перспективною ‒ «Кібербезпека». Роль фахівців цієї сфери посилюється сьогодні, стає дедалі актуальною з розвитком високотехнологічного суспільства.

     — Які переваги НУБіП України стали вирішальними у виборі закладу вищої освіти?
 – Вирішальним у виборі закладу вищої освіти звичайно стали більше ніж 120-річна історія університету, сучасна матеріально-технічна база та активна співпраця факультету із провідними ІТ-компаніями, а також схвальні відгуки друзів, котрі вже здобувають даний фах у НУБіП України.

     — Про що мрієш?
 – Відчути себе потрібним фахівцем своєї справи у нашій країні та успішно працевлаштуватись за фахом, здобувши вищу освіту в одному із провідних університетів країни.


Арсен Артеменко,
студент 1 курсу спеціальності «Кібербезпека»
Тетяна Волошина,
заступник декана факультету інформаційних технологій

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook