Нові напрями профорієнтаційної роботи -

18 грудня 2019 року
Кафедра адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності

17 грудня 2019 року в рамках співробітництва факультету аграрного менеджменту та Відділу освіти Вишгородської районної державної адміністрації  пройшла зустріч з директорами закладів загальної середньої освіти Вишгородського району Київської області.

Факультет аграрного менеджменту представляли заступник декана факультету к.е.н. Л.Ф. Карпенко, завідувач кафедри адміністративного  менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності д.е.н., проф.. Мостенська Т.Л., доцент кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності к.е.н. Кроп П.Б.

Присутні з цікавістю вислухали інформацію про Національний університет біоресурсів і природокористування України та факультет аграрного менеджменту.

На зустрічі було визначено основні напрями співпраці між факультетом аграрного менеджменту, відділом освіти Вишгородської районної державної адміністрації   та загальноосвітніми навчальними закладами.

До мережі навчальних закладів Вишгородського району відноситься 30 загальноосвітніх навчальних закладів.

 

Зустріч відбулась за ініціативи начальника відділу освіти Вишгородської районної державної адміністрації Тетяни Володимирівни Форощі.

 

Тетяна Мостенська,

завідувач кафедри адміністративного менеджменту

 та зовнішньоекономічної діяльності

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook