Магістри-маркетологи приступили до захисту своїх дипломних проектів

9 грудня 2019 року

 

     Розпочато оприлюдний захист дипломних робіт студентами магістратури денної форми навчання спеціальності "Маркетинг"

     

     Десятий корпус сьогодні також нагадував розбурханий мурашник: дипломні роботи захищали перші цьогорічні випускники факультету аграрного менеджменту. Магістри-маркетологи також почали захист своїх наукових досягнень. З 14 маркетологів реально претендують на диплом з відзнакою четверо – Анастасія Галінська, Ольга Гаврилюк, Олена Гавриленко та Євгенія Гуцул.

     Захист магістрів-маркетологів відкрив декан факультету Анатолій Дмитрович Остапчук, який оголосив наказ про призначення комісії, дотримання всіх вимог допуску до захисту студентами факультету, а також побажав плідної роботи комісії та гарних результатів. 

     Екзаменаційна комісія у складі д.е.н., професора, завідувача кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі Руслана Івановича Буряка, д.е.н., професора Ларіної Ярослави Степанівни, к.е.н., доцента Бабічевої Олени Іванівни та під головуванням професора кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності Галушка Валерія Павловича розпочала свою роботу із захисту магістерських робіт. СЕкретарем комісії призначено старшого лаборанта кафедри Кальковську Ірину Олегівну. 

  

  

      Тематика магістерских робіт була присвячена актуальним питанням розвитку маркетингу в агрраногму секторі економіки та переробних галузях. 

Бажаємо легкої роботи комісії, а студентам успішного захисту!!! 

 

 

Олена Четверик 

доцент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі

 

 

  

  

 

 

   

  

  

     

Валентин Обрамбальський
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook