Екскурсія студентів спеціальності "Туризм" до 5-зіркового готелю "Hyatt Regency Kiev" або Європа посеред Києва

7 грудня 2019 року

     6 грудня cтуденти 2 курсу в рамках вивчення дисципліни «Організація готельного господарства» в супроводі доцента Ірини Кудінової відвідали один найпрестижніший та найкращий п’ятизірковий готель столиці - Hyatt Regency Kiev.


     Розгледіти усі куточки цього неперевершеного готелю нашим студентам допоміг привітний, позитивний та справжній знавець своєї справи – менеджер Максим. Саме він показав нашим студентам одні з найкращих номерів Hyatt, а саме: Luxe, Luxe(Regency) та Президентський номер. Кожен номер по своєму був індивідуальний. Але найбільше нашим студентам запам‘ятались неперевершені краєвиди цих номерів на Софіївську площу...(вони справді захоплюють дух кожного), а президентські апартаменти мають терасу з видом на Новорічний ярмарок.


      Також студентам був представлений не тільки показ номерів, а й екскурсія по самому готелю. Spa, Fitness зал, басейн, Bar, Vip-зона у ресторані на 8 поверсі все це мали можливість розгледіти наші студенти.
    Дякуємо готелю Hyatt Regency Kiev та особисто менеджеру Максиму за теплий та дійсно інформативний прийом наших студентів, надання студентам декілька корисних порад щодо можливого працевлаштування чи проходження практики на таких посадах як рецепціоніст, офіціант чи покоївка.

Чекайте і ми до Вас повернемося!

Ірина Кудінова,
доцент кафедри туристичного та
готельно-ресторанного бізнесу і консалтингу

 

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook