Стажування доцента кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі Ніколаєвської Вікторії Вікторівни

3 грудня 2019 року

     Співпраця університету з іноземними закладами вищої освіти є важливою складовою освітнього процесу.
     З 1 по 30 листопада доцент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі факультету аграрного менеджменту Вікторія Вікторівна Ніколаєвська проходила наукове стажування у Варшавському університеті наук про життя (Warsaw University of Life Sciences – SGGW, Польща) в рамках проекту Польського національного комітету у справах ЮНЕСКО. Стажування проходило на факультеті економічних наук під керівництвом доктора кафедри Європейської політики та маркетингу Анни Ясілевич та координатора програми ЮНЕСКО, професора Агати Малак-Равліковської.

     Програма стажування передбачала проведення наукових досліджень в рамках теми: «Маркетингова інноваційна діяльність в системі підвищення конкурентоспроможності сільськогосподарських підприємств (на прикладі Польщі)».


   

      Також програма включала ознайомлення з особливостями організації науково-педагогічної та освітньої діяльності в Варшавському університету. Цікавими та корисними стали відвідування занять та аналіз навчальних програм з таких дисциплін як «Основи маркетингу», «Інтернет-маркетинг», «Ринкові стратегії в агробізнесі». Вікторія Вікторівна мала можливість працювати в Головній науковій бібліотеці Варшавського університету наук про життя, де детально ознайомилася з інформаційним забезпеченням та доступними послугами для студентів і викладачів університету.

 

     Вікторія Вікторівна приймала активну участь у конференціях: «День компетенції» (Варшавський університет наук про життя (SGGW), 6 листопада 2019 р.), «IV ФОРУМ НАУКА ТА ІННОВАЦІЇ» (Центр дорадництва сільського господарства, 13-14 листопада 2019 р., Варшава, Sangate Hotel Airport), V Міжнародній науковій конференції «Тренди регіонального розвитку у країнах Європейського союзу» (відеоконференція Варшава (Польща) – Женева (Латвія), Варшавський університет наук про життя (SGGW), 15 листопада 2019 р.) та на семінарі «Метамережевий підхід до функціонування організації ІТ-сектору через призму управління бізнес-процесами» (4 листопада 2019 р., Варшавський палац культури і науки).

     Під час стажування, було вивчено теоретичні аспекти інноваційної діяльності в аграрних формуваннях Європи (на прикладі Польщі). Зокрема, детально проаналізовано маркетингові заходи в процесі виробництва та реалізації органічної продукції в контексті екологічних, економічних та соціальних переваг, що притаманні цій сфері діяльності. Було проведено маркетингове дослідження стосовно обізнаності та лояльності споживачів до органічних продуктів в межах Польщі та України.

 

     За результатами успішного проходження стажування Ніколаєвська В.В. отримала сертифікат, а координатор Програми UNESCO професор, доктор Агата Малак-Равліковська та науковий керівник доктор Анна Ясілевич дали високу позитивну оцінку проведеній науково-дослідній роботі Вікторії Вікторівни та висловили зацікавленість у зміцненні співпраці з науковцями НУБіП України.

Руслан Буряк 

завідувач кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook