Відкрита лекція Яковлевої Валентини Анатоліївни

4 грудня 2019, 22:49

28 листопада 2019 року на кафедрі управління та освітніх технологій  гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП України відбулася відкрита лекція кандидата педагогічних наук, доцента кафедри Яковлевої Валентини Анатоліївни на тему: «Ігрові методики у процесі вивчення дисципліни «Теорія та методика» для бакалаврів четвертого курсу спеціальності «Філологія».

Доценту Яковлевій В.А. вдалося активізувати навчально-пізнавальну діяльність студентів і спроектувати матеріал теми на майбутню професійну діяльність студентів. Акцент зроблено саме на застосуванні ігрових методик у процесі  вивчення іноземної мови майбутніх перекладачів тощо.

Лекція доцента Яковлевої В.А.  доступна за змістом для студентів. Використано мультимедійні засоби навчання, різноманітні методи та прийоми подання навчального матеріалу. Лектор вміло піднімала питання щодо організації  ігрових методик на лекційних заняттях з дисципліни «Теорія  та методика».

Активізовано навчально-пізнавальну діяльність студентів. Систематизовано та логічно послідовно викладено навчальний матеріал. Налагоджено контакт з аудиторією. Використано вміння зацікавити та активізувати роботу студентів на занятті. Застосовано проблемно-пошукові та наочні методи навчання. Лекція прочитана на високому науково-методичному рівні.

Сергій Кубіцький,
завідувач кафедри управління
та освітніх технологій

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook