СТУДЕНТИ 1 КУРСУ 10 ГРУПИ ВІДВІДАЛИ І ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У НАЙБІЛЬШІЙ ВИСТАВЦІ КОТІВ В УКРАЇНІ – «ГРАН ПРІ PRO PLAN»

5 грудня 2019, 9:15

У міжнародному виставковому центрі зібрались фелінологи України, аби обрати найкращих серед 1000 котів різних порід та визначити переможця, який отримає автомобіль. У програмі було безліч конкурсів, лотерей та подарунків. Для найменших гостей – зона дитячого дозвілля. При купівлі кошеня – консультація ветеринарного лікаря, та суперпреміальний раціон у подарунок!

Міжнародні фенологічні системи були представлені на Гран-прі наступними клубами:
• FIFE – Клуб «Royal Feline», м.Київ.
• WCF – Клуб «Пан Коцький», м. Київ.
• RUI - Клуб «Роландус», м. Київ.
Від кожної системи в фінал вийшли по чотири представники (у номінаціях Best Kitten, Best Junior, Best Adult, Best Neuter), серед яких об’єднане суддівське журі вибирало призерів конкурсу та головного переможця, який отримав автомобіль.
Більше 1000 котів, що представляють найбільші фелінологічні системи, конкурували протягом 2 днів. Судді з більш, ніж 10 країн вибрали найкращих котів у декількох категоріях.

Ми приєднались до 10 тисяч відвідувачів цієї виняткової події, аби познайомитись з рідкісними породами котів та гарно провести час усією сім’єю, поспілкуватися з фахівцями у сфері фелінології та експертами у галузі розведення та догляду за котами. Цікаве шоу, неймовірні конкурси та подарунки, спеціальна дитяча зона, які дарували дітям чудові емоції.

 


Власник кішки отримав автомобіль, а відвідувачі заходу – неймовірні емоції та враження!

 

Куратор 10 групи 1 курсу Р. Бокотько,
староста групи Н. Демидюк,
заступник старости групи Є. Казміріді

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook