Зорепадом летять роки…

29 листопада 2019 року

 Бобровицький коледж економіки та менеджменту ім. О.Майнової… Витоки його не губляться ні в просторі, ні в часі. Гортаючи сторінки літопису коледжу, ми з гордістю можемо сказати, що кожен рядочок його біографії писався золотими літерами, створюючи живий історичний зв’язок між поколіннями. На кожній сходинці шляху, довжиною в 128 років, запорукою успіху була самовіддана праця всього колективу, який завжди був високо професійним, компетентним, творчим, здатним до сприйняття та впровадження інновацій в справі підготовки високопрофесійних фахівців аграрного сектору України.

По-домашньому затишно і тепло пройшла 29 листопада в коледжі зустріч поколінь, приурочена 128-ій річниці заснування навчального закладу, яку підготували студенти групи М-41.

Зворушливо прозвучали вітальні слова, з якими до присутніх звернулись директор коледжу Ольга Гордієнко, яка з теплотою згадала всіх тих, хто творив історію навчального закладу, побажала всім творчої наснаги у виконанні почесної місії підготовки висококваліфікованих спеціалістів.

Учасники свята переглянули відеосюжети життєвого шляху коледжу, хвилиною мовчання вшанували світлу пам’ять тих, хто відійшов у вічність.

Поділились своїми спогадами, взяли участь у бліцопитуванні ветерани педагогічної праці Змігродська Н.С., Мартишевська М.Ф., Гудзенко М.К., Конішевський В.А., Крот В.В., , Соловей А.П., Ярошенко Г.С., Бабич Г.О.

З вдячністю про студентські роки говорили і нинішні викладачі Суліменко Н.М., Кучерявенко О.П., Філатова В.Л., Леденко О.П., Приємницька В.С., Соловей О.Ю., Хуртепа О.С.

«Технікум, а нині коледж, залишив у наших серцях спогади про незабутню атмосферу родинності і дружби, гарних традицій, взаєморозуміння, пізнання нового, творчості, прагнення до розвитку особистості. Всі ці найкращі напрацювання з роками лиш збагачувалися мудрістю і досвідом. Сьогодні заклад дуже змінився, змінилися підходи у навчанні, у вихованні, але незмінною залишилася непідробна щирість, яка завжди відзначалася у спілкуванні викладачів з молоддю. Як і багато років тому, сюди хочеться повертатися знову і знову. За мудрою порадою, за підтримкою, а також поділитися своїми досягненнями й успіхами», – такий лейтмотив усіх виступів.

Задушевні музичні вітання в ході свята прозвучали від аматорів художньої самодіяльності районного будинку культури Катерини Калініченко та Інни Ярмоленко, ветерана педагогічної праці Бабич Г.О, студента Артюха Михайла, працівника Максимова Юрія, ведучих: студентів Баланчук Анастасії, Рагуліна Олександра, викладача Птухи В.П.

Протягом всього свята в залі панував піднесений настрій, переповнювали почуття гордості за здобутки навчального закладу.

Ми пишаємося своєю історією і з оптимізмом дивимось у майбутнє. Сподіваємось і впевнені, що нам вистачить життєвої мудрості, натхнення, професіоналізму, витримки та здоров’я, а це свято стане новою точкою відліку для подальших високих перемог.

  

  

   

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook