День відкритих дверей у НУБіП України

23 листопада 2019 року

   22 листопада 2019 року відбулась чергова масштабна акція на базі Національного університету біоресурсів і природокористування України: візит учнів шкіл, гімназій, ліцеїв, технікумів, коледжів для ознайомлення з університетом, можливостями вступу та навчання в університеті.

   Майбутні студенти отримали можливість детального ознайомлення з факультетами та спеціальностями навчання, матеріально-технічним забезпеченням навчального процесу в Національному університеті біоресурсів і природокористування України.
   Зі школярами були проведені екскурсії, ознайомчі бесіди про вступ і навчання в Національному університеті біоресурсів і природокористування України, особливості студентського життя, переваги та можливості навчання студентів в університеті.
   Відбулась привітна, щира зустріч випускників шкіл, гімназій, ліцеїв, технікумів, коледжів з викладачами та співробітниками факультету аграрного менеджменту НУБіП України.
   Значну ініціативу проявили викладачі та співробітники кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту факультету аграрного менеджменту для організації візиту та зустрічі випускників шкіл, гімназій, ліцеїв, технікумів, коледжів.
 
   Активну участь проявили викладачі кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту М.М. Аксентюк та М.М. Дєліні, які організували цілеспрямований візит учнів Юріївської загальноосвітньої школи для знайомства з факультетом аграрного менеджменту.
   Багато учнів 9-10-11-х класів прибуло із загальноосвітньої школи №212 Деснянського району м. Києва. Ірпінський академічний ліцей НУБіП України також забезпечив значну кількість учнів на день відкритих дверей. Особисто з майбутніми абітурієнтами зустрічалась і проводила бесіди завідувач кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту, доктор економічних наук, професор, член-кореспондент НАН України Лідія Василівна Шинкарук.
Запрошуємо!
Обирайте навчальний заклад, факультет, спеціальність – Національний університет біоресурсів і природокористування України радий всім і запрошує випускників шкіл, гімназій, ліцеїв, технікумів, коледжів на навчання!
 
 
Михайло Свердан,
доцент кафедри виробничого
та інвестиційного менеджменту
 
 
 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook