Постерна презентація: готуємося до захисту магістерських робіт зі спеціальності «Маркетинг»

19 листопада 2019, 17:47
    19 листопада на факультеті аграрного менеджменту відбулася постерна презентація за участю магістрів другого року навчання спеціальності «Маркетинг». Презентація була проведена за результатами проведених досліджень, які вивітлюють основні результати магістерського дослідження. 
      Участь у портерній презентації взяли 15 магістрів спеціальності «Маркетинг», які невдовзі стануть випускниками. Магістрів-маркетологів оцінювала комісія на чолі із завідувачем кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі Русланом Буряком. До складу комісії також увійшли професори Ярослава Ларіна таВасиль Збарський, доценти Алла Рябчик та Олена Четверик, а також інші викладачі кафедри маркетину та міжанродної торгівлі.

 

     Тематика магістерських робіт маркетологів є досить широкою: було піднято питання маркетингових досліджень на агропродовольчих ринках, управління маркетингом, розробки маркетингових стратегій, в т.ч. за умов розробки та виведення нового товару на ринок. Актуальними тематиками магістрів стали питання розвитку корпоративної соціальної відповідальності, просування товарів, інтерне-маркетингу, організації реклами та психології її сприйняття, особливості поведінки споживачів на вітчизняному ринку і т.д.

 

     Присутній на постерній презентації заступник декана факультету доцент Олександр Новак на високому рівні оцінив здобутки магістрів та наголосив про вагомість отриманих результатів, а також високий науковий рівень майбутніх маркетологів.

 
 
Дякуємо магістрам за наполегливу працю та активну участь у постерній презентації!!!
 
Руслан Буряк 
завідувач кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі

  

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook