Відбулась творча зустріч з українським письменником сучасності Максом Кідруком

22 листопада 2019 року
   Для всіх книголюбів та поціновувачів сучасної української літератури 21 листопада наукова бібліотека організувала творчу зустріч з письменником Максом Кідруком – мандрівником, популяризатором науки, автором перших техно-трилерів «Бот» та «Твердиня», популярних романів «Жорстоке небо», «Не озирайся і мовчи» та інших. Два його останніх романи – «Зазирни у мої сни» та «Де немає Бога» - входили до короткого списку премії «Книги року ВВС».

   На початку зустрічі з вітальним словом до учасників заходу звернувся Сергій Кваша, проректор з навчальної і виховної роботи, зазначивши, що це перша така подія, організована науковою бібліотекою та висловив надію, що такі зустрічі стануть бібліотечною традицією.

   Під час творчої зустрічі письменник презентував свій новий роман з доповненою реальністю «Допоки світло не згасне назавжди», що є першим в Україні романом, що доповнений мобільним додатком, завдяки якому обкладинка кини перетворюється на інтерактивну, а також читачі під час прочитання книги можуть візуально переміщуватися в просторі разом з героями. Цей мобільний додаток можна завантажити на веб-сайті www.maxkidruk.com.

   На наших гостей, кількість яких не змогла вмістити навіть велика зала, чекала феєрична розповідь Макса Кідрука про новий роман, про творчий шлях, про подорожі, про науку. Друга частина зустрічі проходила у форматі спілкування – безліч запитань щодо формату роману, головних героїв та про плани на майбутнє письменника. На завершення зустрічі письменник влаштував автограф-сесію для всіх бажаючих.

   Тож, якщо вас зацікавили книги Макса Кідрука, і ви хочете їх прочитати, завітайте до бібліотеки – у нас є романи цього письменника та ще й з його автографом.

Неллі Маркова-Пипко,
заступниця директорки бібліотеки


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook