ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА РОБОТА В ГЛЕВАХІВСЬКІЙ ЗАГАЛЬНООСВІТНІЙ ШКОЛІ НАПЕРЕДОДНІ ДНЯ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ В УНІВЕРСИТЕТІ

21 листопада 2019 року

Викладач кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М. Ф. Гулого НУБіП України, доцент Валерій Цвіліховський напередодні дня відкритих дверей в НУБіП України провів профорієнтаційну роботу в Глевахівській загальноосвітній школі І–ІІІ ступенів, Васильківського району, Київської області.

Валерій Цвіліховський ознайомив учнів одинадцятих класів зі структурою та перевагами навчання в НУБіП України, широким вибором спеціальностей, участю в Олімпіаді та підготовчих курсах на базі університету, термінами вступної кампанії, переліком необхідних сертифікатів ЗНО, навчальним процесом на факультеті ветеринарної медицини, можливостями їх участі у міжнародних програмах та закордонних практиках, навчанням в англомовних групах та подальшими можливостями працевлаштування за обраним фахом.

Було наголошено, що особливостями вступу на факультет ветеринарної медицини є набір до магістратури з 1-го курсу, терміном навчання 6 років, а також підготовка фахівців за двома спеціальностями 211 – Ветеринарна медицина та 212 – Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза.

Учням було запропоновано взяти участь в Днях відкритих дверей університету. Презентовано особливості організації студентського життя, зокрема, умови проживання в студентських гуртожитках, участь у наукових, виховних та спортивних заходах, зручне розташування корпусів гуртожитків університету.

Висловлюємо подяку директору Віктору Малюзі та педагогічному колективу школи за надану можливість проведення зустрічі й технічну допомогу.

Доцент кафедри біохімії і фізіології
тварин ім. акад. М.Ф. Гулого
Валерій Цвіліховський

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook