Профорієнтаційний експеримент від кафедри аграрного, земельного та екологічного права ім. акад. В.З. Янчука

19 листопада 2019 року
     На сьогоднішній день безсумнівно актуальним серед студентів юридичних факультетів є питання здобуття дійсно якісної юридичної освіти. Сучасні факультети вищих навчальних закладів, які здійснюють підготовку студентів за спеціальністю 081 «Право», активно загаються між собою за право навчати покоління майбутніх правників. На плечі професорсько-викладацького складу юридичного факультету НУБіП України покладено обов’язок не лише забезпечити студентство якісними освітніми послугами, а й активно репрезентувати власний освітній продукт серед майбутніх абітурієнтів.

     Саме тому колектив кафедри агарного, земельного та екологічного права ім. акад. В.З. Янчука завжди йде нога в ногу з останніми віяннями в царині вищої юридичної освіти та активно приймає участь у профорієнтаційній роботі НУБіП України. Серед низки профорієнтаційних заходів, запланованих кафедралами на 2019-2020 навчальний рік, на особливу увагу заслуговує новий формат профорієнтаційної роботи – проведення ознайомчих зустрічей на базі юридичного факультету для студентів інших вищих навчальних закладів. Метою проведення таких зустрічей є встановлення тісних зв’язків зі студентською спільнотою по всій території України, ознайомлення широкого загалу студентів з базою юридичного факультету НУБіП України та демонстрація переваг навчання саме на юридичному факультеті НУБіП України студентам, які в майбутньому бажають здобути освітній ступінь «Магістр» зі спеціальності 081 «Право».

     Викладацький колектив кафедри аграрного, земельного та екологічного права ім. акад. В. З. Янчука реалізуючи власний експеримент, в рамках проведення профорієнтаційної роботи організував 18 листопада 2019 року на базі юридичного факультету НУБіП України зустріч зі студентами-бакалаврами факультету фінансів, обліку, лінгвістики та права Луцького національного технічного університету. Захід відбувся завдяки нашій вельмишановній колезі кандидатові юридичних наук, доценту Луцького національного технічного університету Аллі Михайлівні Земко, яка за сумісництвом також є наставником академічної групи студентів, що завітали до нас у гості.


Завідувач кафедри аграрного, земельного та екологічного права ім. акад. В. З. Янчука В.М. Єрмоленко вітає гостей

Студентська делегація від факультету фінансів, обліку, лінгвістики та права Луцького національного технічного університету

Частування гостей

     Зустріч виявилася надзвичайно корисною як для гостей, так і для викладачів юридичного факультету. Студенти отримали унікальну можливість не тільки насолодитися затишною атмосферою гніздечка юридичного факультету НУБіП України, а й налагодити особистий контакт та поспілкуватися з завідуючим кафедрою аграрного, земельного та екологічного права ім. акад. В.З. Янчука, доктором юридичних наук, професором В.М. Єрмоленко та викладачами кафедри доктором юридичних наук, професором О.В. Гафуровою, кандидатом юридичних наук, доцентом М.А. Дейнегою та кандидатом юридичних наук, доцентом кафедри О.П. Кулинич.


На практичному занятті в криміналістичній лабораторії

Демонстрація валізи криміналіста


На оглядинах зали судових засідань

     Родзинкою зустрічі для наших гостей стала можливість побачити на власні очі як відбуваються лекційні та практичні заняття на юридичному факультеті НУБіП України. Студенти факультету фінансів, обліку, лінгвістики та права Луцького національного технічного університету отримали змогу оцінити якість освітніх послуг, що надаються студентам юридичного факультету НУБіП України, побувавши на практичних заняттях у криміналістичній лабораторії та залі судових засідань, а також на прослухавши фрагмент лекції доцента Єрмоленко Ірини Михайлівни.


На лекційному занятті

     Особливий захват у гостей викликала головна лекційна аудиторія-амфітеатр № 222 юридичного факультету, де зазвичай проходять не тільки лекційні заняття, але й різні урочистості, навчальні та наукові заходи, організовані співробітниками факультету.


Студенти Луцького національного технічного університету в захваті від аудиторного фонду юридичного факультету НУБіП України

     По завершенню зустрічі сторони висловили бажання продовжувати співпрацю в на базі кафедри аграрного, земельного та екологічного права ім. акад. В.З. Янчука.


Ольга Кулинич,
доцент кафедри аграрного, земельного та
екологічного права ім. акад. В.З.Янчука

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook