Старт чоловічої збірної НУБіП України з волейболу у Чемпіонаті України другої ліги сезону 2019-20 рр.

19 листопада 2019 року
     Вихідними, 16 та 17 листопада, розпочалися змагання ХХІХ Чемпіонату України з волейболу сезону 2019-20 рр. серед чоловічих команд другої ліги.

     Як і минулого року, в чемпіонаті візьмуть участь 16 команд з різних міст України. Збірна НУБіП України буде змагатися у групі А з такими командами як: ВК «Решетилівка» та СК «Радіус»-СДЮСШОР №» з Полтавської області, «ГНУП в Донецькій області» з міста Маріуполь, СК «Скадовськ», БДПУ з Бердянську, ФФВ ЦДПУ з Кропивницького та Київщина-ДЮСШ №2 з Білої Церкви.

    У першому турі Чемпіонату збірна НУБіП України приймала команди ГНУП в Донецькій області та ФФВ ЦДПУ. Змагання проходили в спортивному комплексі № 9 НУБіП України. У суботу наша команда зустрілася з командою з Маріуполя. Хлопці з Донецької області виявилися «міцним горішком» для нашої збірної, і ми програли «в суху» з рахунком 0:3. Цього ж дня БДПУ обіграла ФФВ ЦДПУ з рахунком 3:1.
     Другого дня збірна НУБіП України змогла показати значно кращу гру і виграла у команди з Кропивницького з рахунком 3:1, а Маріуполь розгромив Бердянськ – 3:0.
     У підсумку, після першого туру змагань збірна НУБіП України записала в актив 3 очки і у попередньому заліку посіла 5-те місце у своїй групі.

Вітаємо чоловічу збірну НУБіП України з волейболу та її тренера

Миколу Вишневського з початком змагань і бажаємо яскравих перемог!

Микола Костенко,
завідувач кафедри фізичного виховання
гуманітарно-педагогічний факультет

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook