Закріплення теоретичних знань у Конститутційному Суді України.

17 жовтня 2019 року

 

Закріплення теоретичних знань у Конститутційному Суді України.

   З метою ознайомлення з діяльністю Конституційного Суду України, підвищення рівня правової культури студентів, їх обізнаності про порядок захисту прав і свобод людини і громадянина, студенти групи 2 курсу юридичного факультету разом із доцентом кафедри адміністративного та фінансового права Артеменко Оленою Вікторівною відвідали Конституційний Суд України (КСУ) – єдиний орган конституційної юрисдикції в Україні.


     Головний спеціаліст відділу комунікацій КСУ та правового моніторингу Тетяна Петрівна провела оглядову екскурсію, під час якої студенти ознайомилися з історією становлення, повноваженнями Конституційного Суду України, його діяльністю та оглянули музейну експозицію, в якій знаходяться цінні подарунки від представників інших країн, портрети діючих суддів та тих, що у відставці. Екскурсанти відвідали прес-центр, архів та бібліотеку, також зазирнули до найсвятішого місця Конституційного Суду України – Залу засідань Великої палати Суду, який вразив своєю красою та величчю.


    Студенти залишилися неймовірно задоволеними та приємно здивованими теплим прийомом і пізнавальною розповіддю про роботу Конституційного Суду України.

 

 

доцент кафедри адміністративного та фінансового права

Олена Артеменко.
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook