Безупинно тривають ремонтні роботи в гуртожитках!

6 листопада 2019 року
     Протягом п’яти останніх років відбуваються кардинальні зміни в гуртожитках студентського містечка. За підтримки ректорату та дорученнями ректора університету Станіслава Ніколаєнка максимальна увага приділяється облаштуванню побуту в гуртожитках, проводяться капітальні та поточні ремонти.

     Гарна осіння погода сприяє і ремонтні роботи не зупиняються. В гуртожитку № 11 проводять реставрацію та капітальний ремонт усіх балконів. Частково замінили металеві каркаси, здійснили ремонт бетонної плити та зміцнили її. Поклали нову плитку і провели малярні роботи. Тепер балкони гуртожитку не тільки красиві але і безпечні для студентів.

  

  

     У гуртожитку № 11 виступаюча стіна на 4 поверсі знаходилася під негативним впливом опадів. Вода, проникаючи крізь бетонні пори, накопичувалася, частково потрапляла в кімнати, або стікала по фасадних стінах і, замерзаючи в холодну пору року, руйнувала основу. Щоб це запобігти, за підтримки, директора студентського містечка Сергія Стецюка, декана факультету тваринництва та водних біоресурсів Вадима Кондратюка, декана агробіологічного факультету Оксани Тонхи, завідувача гуртожитку Валентини Журенко, у залучені благодійних коштів, встановлюється відлив (металевий козирок) по всій будівлі між 4 і 5 поверхом, який захищатиме будівлю від попадання води. 

     Гуртожитки студентського містечка НУБіП України поступово набувають нового покращеного вигляду. Надалі працюємо в тому ж дусі, продовжуємо ремонтні роботи і не зупиняємося на досягнутому!

 

Мирослава Терлецька,
провідний фахівець студентського містечка
 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook