ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ!!!

1 листопада 2019, 13:18

 

 
учні  11-го класу Великоснітинського закладу ЗСО I-III ступеню та Фастівського центру професійно-технічної освіти ‒ майбутні абітурієнти факультету конструювання та дизайну НУБіП України

31 жовтня 2019 року кафедра надійності техніки факультету конструювання та дизайну гостинно відчинила двері своїх аудиторій та лабораторій для майбутніх вступників. В цей день отримати інформацію про особливості вступу до Національного університету біоресурсів і природокористування України на кафедру завітали представники Фастівського району Київської області: учні  11-го класу Великоснітинського закладу ЗСО I-III ступенютаФастівського центру професійно-технічної освіти.
В ході заходу майбутні студенти дізналися про умови вступу та навчання в НУБіП України, історію факультету конструювання та дизайну, ознайомились із матеріально-технічною базою. Учнів зацікавила можливість продовжити навчання за спеціальністю «Галузеве машинобудування», освітньою програмою «Технічний сервіс машин та обладнання сільськогосподарського виробництва».
 
 
 
 
 
Андрій Засунько,
 асистент кафедри надійності техніки





 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook