ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ:

1 листопада 2019, 13:16

ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ:
учні  11-го класу Великоснітинського закладу ЗСО I-III ступеню та Фастівського центру професійно-технічної освіти ‒ майбутні абітурієнти факультету конструювання та дизайну НУБіП України

31 жовтня 2019 року кафедра надійності техніки факультету конструювання та дизайну гостинно відчинила двері своїх аудиторій та лабораторій для майбутніх вступників. В цей день отримати інформацію про особливості вступу до Національного університету біоресурсів і природокористування України на кафедру завітали представники Фастівського району Київської області: учні  11-го класу Великоснітинського закладу ЗСО I-III ступенютаФастівського центру професійно-технічної освіти.
В ході заходу майбутні студенти дізналися про умови вступу та навчання в НУБіП України, історію факультету конструювання та дизайну, ознайомились із матеріально-технічною базою. Учнів зацікавила можливість продовжити навчання за спеціальністю «Галузеве машинобудування», освітньою програмою «Технічний сервіс машин та обладнання сільськогосподарського виробництва».
 
 
 
 
 
Андрій Засунько,
 асистент кафедри надійності техніки





 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook