МОЛОДІ ВЧЕНІ ФАКУЛЬТЕТУ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ ПАМ’ЯТАЮТЬ ПРО СВОЇХ ЗАХИСНИКІВ

5 листопада 2019 року

Роки минають, а українці продовжують рухатися на шляху підтвердження своєї волі та свободи. Що ж, час від часу націям доводиться відстоювати своє право на існування, і для нас це не нове… Кожен повинен отямитися в цей час і проявити себе. Наша пам’ять завжди триматиме згадку про воїнів, які віддали своє життя за мир в Україні, що похитнувся ще у 2014 році. І до нині в будні, вихідні та свята перші ряди оборони продовжують тримати наші мужні захисники. Щоб хоч якось долучитися до них, повідомити про свою підтримку та волю іти до перемоги разом, молоді вчені та керівництво факультету ветеринарної медицини традиційно восени проводить зустріч з представником волонтерської групи зони АТО – членом правління Запорізької обласної організації Національної спілки журналістів України, головним редактором газети «Запорізька правда» – Наталією Зворигіною.

Зустріч з волонтером відбулася 01.11.2019 р. в колі представника керівництва факультету – директора НДІ здоров’я тварин, проф. Засєкіна Дмитра Адамовича, членів Ради молодих вчених – Кондрасій Людмили, Кощавки Марини, Климчука Вадима, Димка Романа, а також студентів 2 курсу 1-ї та 2-ї груп, що навчаються за новою спеціальністю «Ветеринарне забезпечення військ (сил)» та наставника групи, доц. Кос'янчук Ніни Іванівни. Наталя Зворигіна співпрацює із різними волонтерськими організаціями, часто буває на передовій. Тому всьому нашому колективу було важливо з нею поспілкуватися, згадати воїнів і тих хто допомагає військовим, а також запитати про наболіле. На зустрічі йшла мова про емоційний та душевний стан бійців, можливі політичні рішення щодо долі української землі, діяльність українського та закордонного мас-медіа, згадали про долю окремих воїнів з їх поразками, перемогами, а іноді і весіллями. Приємно, що нове покоління – студенти, активно долучилися до діалогу та щиро переживає за майбутнє наших захисників і Вітчизни.

На завершення зустрічі Наталі Зворигіній були передані листи-привітання до військових від студенів, молодих вчених та малюнки дітей викладачів факультету, з метою вручити їх військовим в знак нашої пошани та думки про них. Знаємо, що зима може випробовувати на міцність бійців, тому волонтеру також були передані окремі медичні препарати, які були придбані за кошти, зібрані на факультеті серед студентів, аспірантів та викладачів до Дня захисника України. З цього приводу приносимо вдячність всім небайдужим, хто долучився до заходу.

Віримо, скорботи і плач українців минуть, всі відомі і невідомі прикрощі та лиха, яких зазнали наші Герої та їх родини, перетворяться їм у дорогоцінні блага.
В наших серцях вічна вдячність воїнам за безпеку і спокій, найтепліші та найщиріші побажання зберігати міцне здоров’я, силу, військову хитрість і вправність.

Голова Ради молодих вчених Кондрасій Людмила

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook