День відкритих дверей: учні Київського професійного ліцею будівництва і комунального господарства ‒ майбутні абітурієнти факультету конструювання та дизайну НУБіП України

1 листопада 2019, 8:57

    1 листопада 2019 року до навчальних корпусів та лабораторій кафедри надійності техніки факультету конструювання та дизайну Національного університету біоресурсів і природокористування України завітали учні Київського професійного ліцею будівництва і комунального господарства. 

В ході заходу майбутні студенти дізналися про умови навчання та історію факультету конструювання та дизайну, відвідали сучасні лабораторії та ознайомились із матеріально-технічною базою. Учнів ліцею зацікавила можливість продовжити навчання за спеціальністю «Галузеве машинобудування», освітньою програмою «Технічний сервіс машин та обладнання сільськогосподарського виробництва».

Екскурсія учнів до НУБіП України була організована викладачем Володимиром Дмитровичем Іванченком за підтримки директора ліцею Ігоря Володимировича Хоменка. 

Сподіваємось, що сьогоднішній день відкритих, а згодом навчання учнів ліцею на факультеті конструювання та дизайну стане початком історії співпраці Національного університету біоресурсів і природокористування України та Київського професійного ліцею будівництва і комунального господарства, професійного успіху майбутніх інженерів-конструкторів.

 

Андрій Новицький,

 завідувач кафедри надійності техніки



Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook