Факультет землевпорядкування гостинно вітає абітурієнтів на Дні відкритих дверей

4 листопада 2019 року
     День відкритих дверей – це традиційний захід у Національному університеті біоресурсів і природокористування України. Ця осінь не стала винятком, навіть перший сніг не завадив абітурієнтам зробити перші кроки до своєї освіти в НУБіП України. 31 жовтня і 1 листопада в НУБіП завітали більше 1100 представників коледжів і технікумів та 700 школярів.

     Протягом двох днів абітурієнти мали можливість дізнатися про факультети та спеціальності, за якими здійснюється підготовка в університеті, ознайомитися з Правилами прийому до університету від представників Приймальної комісії. Вступники також отримали інформацію про особливості зовнішнього незалежного оцінювання, що їх чекає поточному навчальному році.

     Серед факультетів та ННІ був представлений і факультет землевпорядкування. Студенти старший курсів Марина Кольоса, Наталія Милокоста, Наталія Лінковська, Яніна Степчук, які самі ще не так давно сиділи за шкільними партами, знайомили гостей про перспективи спеціальності «Геодезія та землеустрій», представили новітні розробки факультету та сучасні геодезичні прилади. Якщо ж виникали додаткові питання, то тут на допомогу приходили викладачі Антоніна Москаленко, Антон Кошель, Олександр Шевченко, Ольга Тихенко, Євгенія Кривов’яз, Катерина Лук’янчук, завідувачі кафедр Іван Ковальчук та Світлана Кохан і декан Тарас Євсюков.

     Хтось з гостей вперше відкрив для себе наш факультет, як, наприклад, учні шкіл і гімназій не тільки Київської, а і Хмельницької, Кіровоградської та інших областей. Серед випускників коледжів найбільше було представників Володимир-Волинського агротехнічного коледжу, Коледжу інформаційних технологій та землевпорядкування Національного авіаційного університету.

     У рамках Днів відкритих дверей відбулися зустрічі абітурієнтів та їхніх батьків із деканом та представниками факультету землевпорядкування. Декан Тарас Євсюков розповів про історію факультету, його визначних випускників, перспективи працевлаштування а також повідомив про можливості підготовки до ЗНО на підготовчих курсах НУБіП. Гості переглянули відеоролик про життя факультету та здобутки студентів. Від заступник декана Олександра Шевченка абітурієнти та їхні батьки почули інформацію про навчальний процес та практики, гуртожиток, організацію дозвілля та побуту студентів. Заступник декана та завідувач кафедри геодезії та картографії Іван Ковальчук наголосив про те, як важливо приймати участь в олімпіаді для абітурієнтів, щоб отримати додаткові бали до результатів ЗНО.

      Цікава екскурсія університетом стала чудовою можливістю для абітурієнтів впевнитися в унікальності НУБіП України та остаточно визначитися з вибором навчального закладу. Щирий прийом та доброзичливе ставлення колективу факультету землевпорядкування справили позитивне враження на гостей. Тому абітурієнти йшли з надією повернутися сюди вже у статусі студентів.

Катерина Лук’янчук,
асистент кафедри геодезії та картографії

 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook