Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК відкрив двері для школярів і випускників коледжів з усіх куточків України

2 листопада 2019 року
     Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК взяв активну участь у проведенні Дня відкритих дверей для майбутніх студентів, які завітали до НУБіП.

     Основними гостями заходу стали більше 30 осіб школярів, батьків, вчителів та студентів коледжів з Києва та різних куточків України, а саме:

  • Прилуцька ЗОШ І-ІІІ ст. №2;
  • Броварська ЗОШ І-ІІІ ст. №7;
  • Київська гімназія №283;
  • Миронівський академічний ліцей №2;
  • Терезинський НТО І-ІІІ ст.;
  • Хмельницький торгово-економічний коледж;
  • Середня загальноосвітня школа № 215, м. Київ;
  • Гусятинський коледж ТНТУ ім. І. Пулюя;
  • Коледж ресторанного господарства НУХТ, м. Київ;
  • Іллінецький аграрний коледж, Вінницька обл.;
  • Технолого – економічний коледж Білоцерківського НАУ, Київська обл.;
  • Вище професійне училище №10, м. Київ;
  • Бориспільський навчально–виховний комплекс “Гімназія“ Перспектива” – загальноосвітня школа I-II ступенів, Київська обл.;
  • Городищенський коледж Уманського національного університету садівництва, Черкаська обл.

     Після зустрічі ректора Станіслава Ніколаєнка з учнями, продовжилось спілкування на кафедрах та лабораторіях факультету, де їх зустріла декан Лариса Баль-Прилипко, яка розповіла про переваги навчання на факультеті, наукову та громадську діяльність, історію факультету та відповіла на запитання гостей.

 

     Особлива увага була зосереджена на матеріально-технічній базі кафедр факультету, наявності сучасного лабораторного забезпечення.

     Абітурієнти ознайомились з навчальними лабораторіями кафедр, основними дослідженнями, які проводяться у лабораторіях.

 

 

     Особливий інтерес у майбутніх абітурієнтів викликали дослідження перевірки якісного складу молока: вмісту жиру, білку, води, сухого знежиреного молочного залишку та температури замерзання, які вони власноруч могли провести на експрес-аналізаторі Еkomilk.

     Також відвідувачі, за участю викладачів факультету, мали можливість власноруч здійснювати вимірювання фізико-хімічних показників (рН, окисно-відновний потенціал) якості найбільш поширених напоїв – Coca-cola, Fanta та питної води; проводити оцінку якості фруктів та овочів на вміст нітратів.

     Також перед присутніми виступив заступник голови студентської організації факультету Даніїл Маліков, який акцентував увагу на студентському житті, культурно-масових заходах, які проводяться на факультеті, студентському самоврядуванні та умовами проживання у гуртожитку.

     Протягом дня гості дізналися про правила прийому до НУБіП України та вимоги до вступу на спеціальності 181 «Харчові технології», 229 «Громадське здоров'я», поласували смаколики з гарячим чаєм та кавою і у неформальній обстановці поспілкувалися зі студентами та випускниками факультету.

 

     То ж чекаємо абітурієнтів у студентських лавах факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК НУБіП України.

До зустрічі!


Наталія Слободянюк,
заступник декана факультету харчових
технологій та управління якістю продукціїК

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook