ННІ лісового і садово-паркового господарства НУБіП України гостинно зустрів випускників коледжів

1 листопада 2019 року

31 жовтня 2019 року ННІ лісового і садово-паркового господарства, як і решта інститутів і факультетів НУБіП України, гостинно зустрів випускників коледжів.

Найчисельнішими були делегації з Київського коледжу будівництва, архітектури та дизайну (понад 30 майбутніх ландшафтних архітекторів) та Київського вищого професійного училища деревообробки (17 потенційних студентів спеціальності «Деревообробні та меблеві технології»).

Загалом понад 50 студентів випускних курсів коледжів з різних куточків України на власні очі змогли побачити досягнення ННІ лісового і садово-паркового господарства НУБіП України. Відзначимо, що крім коледжів, які традиційно приїжджають в інститут, наприклад, Малинський лісотехнічний коледж, вперше до нас завітали випускники садово-паркового господарства Мирогощанського аграрного коледжу з Рівненщини і Полтавського аграрно-економічного коледжу.

Після огляду наукових експонатів та різноманітного обладнання на виставці, зустрічі з керівництвом університету та представниками приймальної комісії в актовій залі навчального корпусу №3, абітурієнти прогулялися стежками ботанічного саду НУБіП України і прибули до навчального корпусу №1.

У читальній залі ННІ лісового і садово-паркового господарства випускників коледжів зустрів директор ННІ Петро Лакида, який разом зі своїми заступниками познайомив абітурієнтів з підрозділами інституту, розповів про особливості як професійного, так і духовного зростання в університеті.

Найбільше потенційних студентів зацікавили експонати музею лісових звірів і птахів ім. О.О. Салганського, cучасної лабораторії для практичного навчання студентів ННІ лісового і садово-паркового господарства фірми STIHL і теплиці ботанічного саду. Приємне враження на випускників коледжів справив також гуртожиток №1, який після ремонту й оновлення став дуже комфортним місцем для проживання студентів.

Загалом, абітурієнти отримали незабутні враження про університет і висловили сподівання, що з 2020 року приєднаються до студентства НУБіП України!

Андрій Спірочкін,
Віктор Свинчук,
Олександр Соваков,
заступники директора ННІ ЛіСПГ

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook