ПРОВЕДЕНО ПЕРШИЙ ДЕНЬ "ОСІННЬОЇ ШКОЛИ ЮНОГО ВЕТЕРИНАРА – 2019"

1 листопада 2019 року

Вперше учні сьомих класів шкіл Голосіївського району (м. Київ) розпочали заняття у "Осінній школі юного ветеринара – 2019" на базі кафедри  терапії і клінічної діагностики.

  
 
Юні слухачі освоюють початковий рівень школи юного ветеринара.  До програми занять включено презентацію факультету ветеринарної медицини НУБіП України, напрямів наукової роботи і  практичної діяльності лікаря ветеринарної медицини. 
 
 
Під час освоєння модулю «Особливості роботи лікаря-терапевта» слухачі знайомляться з класичними методиками та сучасними приладами для клінічного дослідження тварини.
  
Модуль «Особливості роботи лікаря-репродуктолога»  було проведено на кафедрі акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин. Учні ознайомились зі способами відтворення потомства тварин та провели мікроскопічне дослідження біологічного матеріалу в умовах навчальної лабораторії кафедри.
  
Також проведено модуль «Анатомія – базова наука для лікаря ветеринарної медицини» з відвідуванням музею анатомії кафедри анатомії, гістології та патоморфології тварин імені академіка В. Г. Касьяненка.
  
Отже, цей насичений знаннями день з успіхом завершено. Кафедра терапії і клінічної діагностики щиро вдячна за участь у проведенні першого дня заходу  доцентам кафедри акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин Валентині Бородині і Валерію Мазуру, доценту кафедри анатомії, гістології та патоморфології тварин імені академіка В. Г. Касьяненка Миколі Стегнею, старшим лаборантам кафедри терапії  клінічної діагностики Сергію Омельчуну, Лесі Лозовій, лікарю-ординатору Марині Дробот, аспірантці Юлії Корнійчук та студенту магістратури Олександру Атаманюку. 
              Доцент кафедри терапії клінічної діагностики Наталія Грушанська

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook