Факультет ветеринарної медицини спільно з клубом власників собак «MaliGuards Club K9» підтримує КМДА у добрій справі

29 жовтня 2019 року
     26 жовтня на тренувальному майданчику для собак клубу MaliGuards Club K9, що знаходиться на території факультету ветеринарної медицини Національного університету біоресурсів і природокористування України, пройшло тестування собак за програмою Київської міської державної адміністрації «Собака-компаньйон» з наданням сертифікатів державного зразка.

  

     Втілюючи у життя вимоги Правил утримання і догляду за домашніми тваринами у місті Києві, ННВ Клінічний центр "Ветмедсервіс" підтримав ініціативу провести захід, на якому власники собак могли б зареєструвати своїх улюбленців у Системі реєстру домашніх тварин і заразом пройти тестування на «звання» компаньйонів.

     Кожен власник з собакою, хто пройшов таке тестування, отримали сертифікати державного зразка про те, що собака має базове виховання і придатний для проживання у місті. Проходити таке тестування зобов’язані усі власники собак з переліку «потенційно небезпечних», щойно собаці виповнюється рік. Тестування передбачає перевірку не тільки тренованості собаки на послух та адаптованість до умов життя в місті, але й обізнаність власника про правила утримання і особливості догляду за собакою.

  

     На тестування, організоване кінологічним клубом MaliGuards Club K9, завітало 20 собаководів, які проходили тестування, а ще гості та вболівальники. Завдяки дружній атмосфері, і розважальній програмі зі смаколиками для людей і собак, вийшло маленьке свято для власників та любителів собак.

 Поліна Тірська,

суддя КСУ з робочих якостей собак,

інструктор-кінолог Кінологічного клубу MG ClubK9, malinois.com.ua,

В'ячеслав Соломон,

завідувач ННВ Клінічний центр "Ветмедсервіс"

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook