Абсолютний чемпіон в змаганнях «Влучний удар» – команда гуртожитку №11

28 жовтня 2019 року
     Відділ виховної роботи та студентських справ спільно з кафедрою фізичного виховання та дирекцією студентського містечка, завершили проведення заходу «Влучний удар» другим туром змагань – пробиттям 11 – метрових штрафних.

     Варто відмітити, що це були не зовсім звичні пенальті, за креативною ідеєю проректора з навчальної та виховної роботи С.М. Кваші, перед пробиванням гравець мав зробити 10 обертів навколо своєї осі і тільки потім виконати удар по воротах. Ці змагання проводились за схемою «winner» – «loser», тобто, той хто поступився в одному поєдинку, не вибуває із змагань, а грає ще гру, з іншою командою шо зазнала поразки. За вказаною схемою було проведено 28 поєдинків, та пробито 320 одинадцятиметрових штрафних ударів, в результаті чого було забито 238 голів. Із яких 79 відбив воротар, 7 разів м’яч потрапляв у стійку воріт або поперечину, 16 разів гравці пробили повз ворота, і в цій запеклій боротьбі (за підсумком 2-х турів змагань) абсолютним чемпіоном стала команда гуртожитку №11

     Далі, місця в турнірній таблиці розподілились наступним чином:

2 місце виборола команда гуртожитку №3;
3 місце посіла команда гуртожитку № 5;
4 місце зайняла команда гуртожитку №9;
5 місце – гуртожиток № 6;
6 місце – гуртожиток № 1;
7 місце – гуртожиток № 7;
8 місце – гуртожиток № 2;
9 місце – гуртожиток № 4;
10 місце – гуртожиток № 10;
11 місце – гуртожиток № 8.

     Варто відмітити кращих воротарів турніру:
1 місце посів воротар гуртожитку № 6, Серидко Іван, який з 25 ударів відбив 14;
2 місце посів воротар гуртожитку № 7, Журавель Владислав, який з 25 ударів відбив 12;
3 місце посів воротар гуртожитку № 11, Лимар Віталій, який з 25 ударів відбив 11.

     В номінації «кращій бомбардир турніру» переміг гравець команди гуртожитку № 11 Дмитро Голуб, який в 7 турах забив 11 голів – це 100% результат.

     Отже, свято футболу пройшло на найвищому рівні, всі учасники та вболівальники вдячні проректору з навчальної та виховної роботи С.М. Кваші за йото ідею проекту спортивних змагань «влучний удар» який проводився вперше в такому форматі. Мету, яку ставили перед собою організатори змагань, а саме популяризація здорового способу життя, вдосконалення студентами навичок пробивання штрафних ударів по футбольним воротам, та саме основне це отримання задоволення від участі у змаганнях – було досягнуто!

Анна Хижняк
 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook