Викладачі кафедри обліку та оподаткування разом зі студентами "ОіО" відвідали Ліцей "Голосіївський" № 241

26 жовтня 2019 року

  Перед кожним школярем сьогодні стоїть важливе завдання - вибір майбутньої професії. Більшість учнів ще не знають, яку професію вони хочуть опанувати і який ВУЗ вибрати. Щоб допомогти їм у професійному самовизначенні, наданні консультування з проблем підготовки випускників до вступу в університети, їхнього подальшого працевлаштування представники кафедри обліку та оподаткування НУБІП України д.е.н., професор Любов Гуцаленко, доценти, к.е.н. Світлана Дерев’янко та Володимир Литвиненко, студентка 1 групи магістратури спеціальності «Облік і оподаткування» Катерина Панченко 24 жовтня 2019 року завітали до ліцею «Голосіївський» №241.

Під час зустрічі учням 10 та 11 класів була надана інформація про економічний факультет Національного університету біоресурсів і природокористування України, оголошено перелік спеціальностей та можливості подальшого працевлаштування, ознайомлено з перевагами навчання в НУБіП України:

  • статус національного і дослідницького університету;
  • ступенева освіта;
  • програми академічної мобільності студентів;
  • можливість отримати подвійний диплом;
  • закордонні практики;
  • навчання іноземними мовами;
  • зручне розташування студентського кампусу, розвинена інфраструктура;
  • активне та цікаве студентське життя;
  • спорт і оздоровлення тощо.

Увагу потенційних вступників було акцентовано на особливостях та перевагах спеціальності «Облік і оподаткування», її актуальності та високому попиті на фахівців цього профілю серед роботодавців. Було презентовано відеоролик про університет та економічний факультет. Під час проведення профорієнтаційної роботи важливим є залучення до таких заходів наших студентів, учасників студентського наукового гуртка кафедри обліку та оподаткування. От і сьогодні Катерина Панченко, студентка магістратури 1 року навчання, активний член студентського гуртка ««Проблеми методики та організації обліку, контролю та аналізу» провела учням пізнавальний майстер-клас на тему: «Платіжні картки як персоніфікований платіжний інструмент та особливості безпечного їх застосування».

 

Також студентка поділилась власними враженнями про навчання на економічному факультеті, студентське життя в Національному університеті біоресурсів і природокористування України та можливостями наукової роботи. Вона зазначила, що університет займає високі позиції в рейтингу серед закладів вищої освіти України та м.Києва, надає можливість закордонного виробничого стажування та навчання за передовими освітніми технологіями, отримати подвійні дипломи (в провідних університетах світу).

Дана інформація зацікавила учнів школи. Вони отримали інформаційні буклети та рекламні матеріали з детальною інформацією про університет, економічний факультет і кафедру обліку та оподаткування.

 

Викладачі кафедри обліку та оподаткування запросили бажаючих завітати до університету на день відкритих дверей, що відбудеться 1 листопада 2019р., де вони зможуть особисто поспілкуватися з керівництвом, студентами та викладачами, оглянути потужну матеріально-технічну та науково-методичну базу.

Висловлюємо щиру подяку завучу та директору ліцею «Голосіївський» №241 за сприяння та теплий прийом!                                                                                                                                                                                       

Гуренко Тамара, доцент

кафедри обліку та оподаткування

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook