Виходить на фінішну пряму навчальна практика із загальної та спеціальної хірургії серед студентів 4 курсу

27 жовтня 2019 року

Лікар ветеринарної медицини без практики - не лікар. Саме для вдосконалення практичних навичок в умовах виробництва щорічно проходить навчальна практика з хірургії. Під час практики разом з провідними хірургами кафедри хірургії та патофізіології ім. акад. І.О. Поваженка, доцентами Ткаченком С.М., Кулідою М.А. та асистентом Климчуком В.В, студентами відпрацьовано практичні навички щодо хірургічної диспансеризації тварин, кастрації, обезрожування та ампутації рогового відростку, первинної хірургічної обробки ран, хірургічного лікування абсцесів, флегмон та гематом, лікування патології копит та копитець, відбору крові та внутрішньовенного введення і пункцій та багато іншого.

Проявивши власну ініціативу, студенти охоче приймали участь у загальноветеринарних заходах в умовах тваринницької ферми, адже допомога колегам - це обов'язок ветеринарного лікаря.
Відпрацювання практичних навичок, виїзд з мегаполісу на свіже повітря та відчуття братерства серед колег - ось основні принципи навчальної практики, які втілено на 100%.

Асист. Климчук В.В.

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook