ВІДКРИТТЯ НОВОЇ НАВЧАЛЬНОЇ ЛАБОРАТОРІЇ ЛІСОЗАГОТІВЕЛЬНОЇ ТА САДОВО-ПАРКОВОЇ ТЕХНІКИ НА БАЗІ ВП НУБіП УКРАЇНИ «БЕРЕЖАНСЬКИЙ АГРОТЕХНІЧНИЙ ІНСТИТУТ»

25 жовтня 2019 року

1   24 жовтня 2019 року відбулась знакова подія для Бережанського агротехнічного інституту – відкриття лабораторії лісозаготівельної та садово-паркової техніки зі зразками сучасного ручного та мотоінструменту від ТОВ «Андреас Штіль» в Україні.

Успішне засвоєння студентами теоретичного матеріалу у поєднанні з практичними навиками завжди є запорукою якісної підготовки фахівців для галузей народного господарства. Тому, як і кожен навчальний заклад, який дбає про підготовку кваліфікованих кадрів, ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний інститут» займається постійним покращенням матеріальної бази для практичної підготовки студентів. У рамках цієї роботи керівництво інституту звернулось із проханням щодо співпраці до ТОВ «Андреас Штіль» в Україні стосовно створення лабораторії лісозаготівельної та садово-паркової техніки для покращення фахового рівня підготовки магістрів і бакалаврів за спеціальностями 205 «Лісове господарство» та 206 «Садово-паркове господарство».


IMG 4828IMG 4836

24 жовтня 2019 року на базі агроінженерного факультету інституту відбулось відкриття другої в Україні (перша створена в Національному університеті біоресурсів і природокористування України) сучасної навчальної лабораторії, де представлено біля 40 зразків найновітніших видів інструменту від всесвітньовідомого виробника професійної техніки STIHL для використання в лісовій та садово-парковій галузі.

З вітальним словом до гостей і присутніх звернувся директор інституту Мирон Жибак. У рамках відкриття лабораторії для студентів агроінженерного факультету начальником відділу ТОВ «Андреас Штіль» п. Ігорем Мельником було презентовано історію, тенденції та сучасні напрямки розвитку ручного та моторного інструменту. У ході демонстраційної частини заходу було представлено бензо-, електро- та акумуляторну техніку, а також ручне знаряддя виробництва фірми STIHL та продемонстровано їх роботу. При цьому всім охочим присутнім також було надано можливість попрацювати із цим сучасним інструментарієм та практично оцінити його роботу. Також адміністрацією Бережанського агротехнічного інституту та представниками ТОВ «Андреас Штіль» проведено урочисте відкриття лабораторії лісозаготівельної та садово-паркової техніки. В ході зустрічі учасники заходу отримали пам’ятні  подарунки від фірми STIHL.

IMG 4869IMG 4873

На заході були присутні не тільки студенти та викладачі інституту, але і співробітники ДП «Бережанське лісомисливське господарство» та інші зацікавлені особи, котрі мали змогу побачити та апробувати сучасну бензо-, електро- та акумуляторну техніку.

IMG 4995IMG 5014

Від так студенти на лабораторних заняттях мають змогу ознайомлюватись та працювати із сучасними зразками техніки, яка використовується під час лісозаготівель та садово-паркових робіт, що сприятиме підвищенню якості освітнього процесу та забезпечить сучасний рівень підготовки фахівців у  Бережанському агротехнічному інституті. 

IMG 5023IMG 4982

Адміністрація ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний інститут», науково-педагогічні працівники кафедри лісового і садово-паркового господарства та студенти висловлюють щиру вдячність керівнику ТОВ «Андреас Штіль» в Україні п. Едуарду Дяченку за надану допомогу у створенні навчальної лабораторії, а також співробітникам компанії п. І.Мельнику, І.Белову та С.Сидоренку за змістовну презентацію і демонстрацію роботи сучасного професійного обладнання та представлення модельного ряду  бензо- та електроінструменту, акумуляторної техніки і ручного інструменту німецького виробника STIHL.

IMG 5025

 
Усі фотографії
Завідувач кафедри лісового та
садово-паркового господарства,
доц. Василь Кузьович
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook