Екскурсія у Верховну раду

25 жовтня 2019 року

   22.10.2019 р. студенти 1 курсу 6 групи нашого факультету відвідали Верховну раду України – єдиний законодавчий орган нашої держави.

Під час екскурсії студенти ознайомилися з історією і сьогоденням українського парламентаризму, архітектурними особливостями будинку пленарних засідань Верховної Ради України. Мали змогу оглянути кулуари 1, 2 та 3 поверхів з реліквіями - почесними порталами Прапора Незалежності України, Акта проголошення незалежності України та Конституції України, картиною «Державотворення» та постійною експозицією Музею українського парламентаризму.

З гостьової ложі відбулося знайомство із залою пленарних засідань, студенти дізналися про політичний устрій України та його складові, отримали інформацію про розміщення у сесійній залі політичних фракцій і груп, організацію роботи парламенту, основи законотворчого процесу, здобутки на шляху до відкритості та прозорості у роботі законодавчого органу, поточну роботу народних депутатів України.

З впевненістю можна сказати, що екскурсія настільки захопила та надихнула студентів, що вони серйозно налаштовані повернутися у Верховну раду але вже у іншому статусі.

Куратор 6 групи 1 курсу
к.с.-г.н., старший викладач Бурко Л.М.

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook