Профорієнтація на Хмельниччині.

24 жовтня 2019 року

 

 Профорієнтація на Хмельниччині.

        24 жовтня 2019 року асистент кафедри адміністративного та фінансового права Стасюк Надія Андріївна відвідала із профорієнтацією с. Улашанівка Славутського району, Хмельницької області. Відбулися зустрічі із учнями 10 та 11 класів Улашанівського НВК ім. Володимира Марковського. Дітей в класі було небагато, оскільки зустріч відбулась в учбовий день (перед канікулами), проте розгорнулась жвава дискусія. Учні були зацікавлені в інформації про юридичний факультет, задавали багато запитань: цікавились умовами проживання в гуртожитку, чи є можливість стажування за кордоном, отримати подвійний диплом, яка ймовірність працевлаштування за фахом.


      Також під час розмови з учнями зазначено пріорітети у виборі майбутньої професії, спеціальностях, за якими здійснюється підготовка в НУБіП України, наголошено на важливості ролі юриста в житті суспільства та про особливості вступної кампанії.
         Було запропоновано бажаючим заповнити анкети після розповіді, де учні написали, що розповідь їх зацікавила та вони мають надію на вступ до нашого факультету.


         Учні були раді почути інформацію про найкращий аграрний вуз України. Майбутні студенти були вдячні за візит і обіцяли завітати на день відкритих дверей Національного університету біоресурсів і природокористування України 1 листопада 2019 року.

 

 

 

Асистент кафедри адміністративного
та фінансового права
Стасюк Н.А
.

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook