Застосування бухгалтерського обліку в фермерських господарствах – тема тренінгу на економічному факультеті

24 жовтня 2019 року
     У рамках розвитку співпраці кафедри обліку та оподаткування економічного факультету з роботодавцями відбувся семінар «Застосування бухгалтерського обліку в фермерських господарствах».

     Декан економічного факультету Анатолій Діброва привітав учасників семінару, серед яких були присутні науково-педагогічні працівники випускної кафедри й кафедри статистики та економічного аналізу. У своєму виступі він відмітив високу якість підготовки фахівців у НУБіП України, їх професійну компетентність й конкурентоспроможність на ринку праці, бажання навчатися новому. Одним з прямих підтверджень цьому є розвиток професійних навичок з питань інформатизації бухгалтерського обліку в фермерських господарствах.

     Досвідом роботи з розробленою бухгалтерською комп`ютерною програмою для фермерських господарств, підприємств малого і середнього бізнесу поділилися голова ТОВ «АГРІАНАЛІТИКА» (AGRIANALYTICA LIMITED LIABILITY COMPANY (AGRIANALYTICA LLC)), генеральний директор Громадської спілки «Національний центр розвитку агрофінансування», к.е.н. Людмила Тимошенко та керівник проектів та програм в сфері нематеріального виробництва Олексій Тараненко. Розкриті нові можливості даної програми, умови спрощення ведення бухгалтерського обліку фермерськими господарствами та методи оформлення результатів роботи.

     Семінар проходив у форматі дискусії. Науково-педагогічні працівники кафедр адресували спеціалістам різноманітні запитання щодо використання сучасного програмного продукту, його переваги і недоліки Цікавими й пізнавальними стали дискусії щодо обліку розрахунків паїв землі, контролю за рухом товарно-матеріальних цінностей та ін.

     З надією на подальші зустрічі, розвиток співпраці, залучення до проведення бізнес-тренінгів науково-педагогічних працівників кафедр, ознайомлення на практичних заняттях з новинками в інформаційній сфері студентів НУБіП України та словами вдячності звернулась до Людмили Тимошенко та Олексія Тараненко завідувач кафедри обліку та оподаткування, професор Євгенія Калюга, яка і виступила ініціатором заходу.


Тамара Гуренко,
доцент кафедри обліку та оподаткування

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook