Профорієнтація як передумова підготовки конкурентоспроможних фахівців

24 жовтня 2019 року

          За даним Міністерства освіти і науки України у ТОП-10 найпопулярніших спеціальностей України за 2019 рік третє місце зайняла спеціальність «Менеджмент». Тому й профорієнтаційна робота кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського проводиться із врахуванням цієї тенденції. Для популяризації  спеціальності, зокрема, та факультету аграрного менеджменту НУБіП України, в цілому, доцентом кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського Н.І. Драгнєвою проведена зустріч зі школярами 9-х, 10-х, 11-х класів загальноосвітньої школи №186 м. Києва.

 
У ході такої зустрічі випускники мали нагоду отримати інформацію про можливості здобуття вищої освіти зі спеціальності «Менеджмент» у НУБіП України, а саме: про те, які предмети ЗНО необхідні для вступу на цю спеціальність; про навчання за державним замовленням, за кошти фізичних і юридичних осіб; про навчання за кордоном та отримання подвійних дипломів; про діяльність наукового гуртка «ДНК лідера»; перспективи майбутнього працевлаштування тощо.
Драгнєвою Н.І. наголошено, що на факультеті аграрного менеджменту створено сприятливі умови для самореалізації кожного студента як особистості, а також для розвитку культурної та спортивної складової виховання фахівця.
 
 
Школярі отримали приємне враження від зустрічі, про що засвідчила активна дискусія, побажання та налаштування на подальшу співпрацю і проведення у майбутньому таких заходів.
Висловлюємо подяку за організацію зустрічі директору школи I-IIIступенів №186 м. Києва Мархай Олені Володимирівні та заступнику директора з виховної роботи Кулик Ірині Миколаївні.
 
Кристина Драмарецька,
асистент кафедри менеджменту ім.проф. Й.С.Завадського 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook