Ректорат: початок захисту дипломних робіт магістрів, мотивація студентів і викладачів до праці

21 жовтня 2019 року
     21 жовтня 2019 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося чергове засідання ректорату, присвячене актуальним питанням життєдіяльності університету та плануванню роботи адміністрації на поточний тиждень.

     Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша доповів про початок постерних презентацій магістерських робіт та озвучив порядок денний засідання навчально-методичної ради, де серед іншого буде розглянутий проект нового механізму обрання дисциплін за вибором студента.

     Голова Студентської організації Олександр Павелко проінформував про заплановані заходи – осінній бал, гру «Що? Де? Коли?».

  

     Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук зупинився на новелах бюджету на 2020 рік, необхідності повідомлення науково-педагогічних працівників про зміни в оплати праці (це проводиться щорічно у зв’язку зі зміною коефіцієнтів особистого рейтингу). На 30 осіб більше – такі результати набору іноземців на навчання. Також заплановані участі делегацій університету в річниці Молдавського аграрного університету, Форумі Європейської асоціації університетів наук про життя та відвідування Китаю в рамках розширення співпраці.

     Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко доповів про перебіг ремонтних робіт в навчальних корпусах та гуртожитках. Особлива увага буде приділена цього тижня до спортивного майданчику біля гуртожитку №2, благоутрою стайні та ремонту покрівлі над кафедрою анатомії тварин.

     Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Сергію Кваші – організувати проведення фіналу кубку ректора з футболу, доповісти про результати опитування студентів та досліджень щодо мотивації до навчального процесу, проаналізувати якість практично-лабораторного навчання. Вадиму Ткачуку – щомісяця розглядати підсумки економічної діяльності навчально-дослідних господарств, внести пропозиції щодо збільшення співвідношення студент-викладач з 2020 року, контролювати використання капітальних видатків та держзакупівлі.

     Ректорат розглянув і інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень
 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook