Дебют гуманітаріїв

18 жовтня 2019 року
НУБіП України

Неперевершений дебют першокурсників гуманітарно-педагогічного факультету відбувся 17 жовтня 2019 р. О 17:00 студенти заповнили актову залу Національного університету біоресурсів та природокористування України.

Першою на сцену вийшла команда журналістів-першокурсників. Студентські команди представляли свої спеціальності: журналісти, філологи, психологи, професійна освіта, соціальна робота та міжнародні відносини. Членами команд стали творчі, активні студенти. Вони продемонстрували глядачам пісні, танці та цікаві сценки.

 

Першим етапом була відеовізитівка: під керівництвом студкураторів та викладачів студенти зняли цікаві відеоролики про свою спеціальність. Вони досить вдало зуміли підкреслити специфіку не тільки факультету, але й університету.

Виступи доповнили танцями, піснями та сценками. Першокурсники показали гумористичні ситуації, що трапляються з ними як під час навчання, так і в гуртожитку.

Після довгих суперечок журі у складі представників деканату гуманітарно-педагогічного факультету розподілили місця. Третє місце посіли студенти спеціальностей «Філологи», «Професійна освіта» та «Психологи», друге «Журналісти», «Міжнародні відносини», а перше місце виборола команда першокурсників спеціальності «Соціальна робота».

 

Усі студенти старанно і довго готувалися, тому й отримали призи.

Вітаємо усіх учасників, студентські групи гуманітаріїв!

Нових перемог і звершень!

Кириленко Альона,

студентка 1 курсу спеціальності «Журналістика»

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook