Навчання в умовах виробництва: студенти спеціальності 212 "Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза" провели заняття на комплексі з переробки курчат бройлерів ПрАТ «Миронівська птахофабрика»

19 жовтня 2019 року

17 жовтня 2019 р студенти ОС "Магістр" мали змогу практично перевірити та застосувати знання, отримані під час вичення дисциплін, що включені в ОП "Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза" під час відвідування ПрАТ «Миронівська птахофабрика».

Слід зазначити, що підприємство «Миронівська птахофабрика» (МПФ), створене в 2000 році, сьогодні є одним із лідерів галузі виробництва курятини, що випускається під ТМ «Наша Ряба». Підприємство входить в склад потужного холдингу «Миронівський хлібопродукт» (МХП) і реалізує свою продукцію як в Україні, так і за кордоном. Частка даної продукції на вітчизняному ринку становить 50 % від загальної кількості курятини промислового виробництва. Також МХП є найбільшим експортер продуктів птахівництва серед українських підприємств і одне із тих підприємств, яке має запроваджені системи управління безпечністю харчових продуктів. Но підприємстві дотримуються європейських та найвищих міжнародних стандартів за контролем якості й безпечністю на всіх етапах виробничого процесу.

Сучасне обладнання від провідних світових компаній з Данії, Голландії та Німеччини оптимізує утримання птиці, розробку тушок, упаковку м’яса та утилізацію відходів.

Студенти побачили, яким чином застосовуються і реалізуються процедури програм передумов та принципи аналізу небезпечних факторів, задля забезпечення безпечності харчових продуктів. 


Виробничі лабораторії аналізують стан води, корму, підстилки та устаткування, що відповідає вимогам міжнародного сертифікату безпеки ISO / IEC 17025: 2018.

Марія Галабурда, доцент кафедри ветеринарно-санітарної експертизи

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook