Перемога чоловічої збірної НУБіП України з футзалу над командою Європейського університету

4 грудня 2019, 20:40
КНТУ (КПІ) ім. Сікорського

3 грудня відбувся черговий тур змагань з міні футболу серед чоловічих команд ЗВО м. Києва. У спортивному комплексі КНТУ (КПІ) ім. Сікорського збірна НУБіП України змагалася з командою Європейського університету.

Цього разу хлопці зібрали досить потужний склад і з самого початку притиснули суперника до власних воріт. На 2-й хвилині відкрив рахунок Олег Ставничий (ф-т аграрного менеджменту), а на 5-ій подвоїв перевагу Видим Надобенко  (ф-т тваринництва і водних біоресурсів). Далі наша команда трохи послабила натиск на ворота суперника, за що була покарана голом. Така ситуація трохи привела до тями наших хлопців, і вони активізували атакуючі дії у штрафному майданчику команди ЄУ, двічі відзначившись у воротах суперника. Голи забили Олег Ставничий та Богдан Кутовенко (юридичний факультет). Наприкінці першого тайму суперник зменшив нашу перевагу, і команди пішли на перерву з рахунком 4:2 на користь збірної НУБіП України.

У другому періоді наші футболісти ще більше посили пресинг, довівши рахунок до 9-ти голів. М`ячі забили: Богдан Присяжнюк, тричі Олег Ставничий, Богдан  Козій ( ф-т аграрного менеджменту), Ігор Макаренко (агробіологічний ф-т). За умов такої переваги, за  п`ять хвилин до кінця зустрічі збірна НУБіП України замінила воротаря на польового гравця, ставлячи задачу відпрацювання тактики гри з кількісною перевагою в ігрових умовах. Граючи таким чином, наші гравці на 40-їй хвилині припустилися помилки, чим скористалася команда суперників, забивши гол. Та останню крапку на останніх секундах матчу поставив Олег Ставничий, забивши свій 5-й м`яч. Матч завершився з рахунком 10:3 на користь збірної НУБіП України, що дало змогу розташуватися нашій команді на другій сходинці турнірної таблиці ігрового чемпіонату. А Олег Стпавничий з 11-ма забитими голами знаходиться на другому місті у списку бомбардирів.

Вітаємо чоловічу збірну НУБіП України з чудовою перемогою!

Микола Костенко,

завідувач кафедри фізичного виховання

гуманітарно-педагогічного факультету


 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook