НАУКОВО-ПРАКТИЧНИЙ СЕМІНАР ДЛЯ МАГІСТРІ, МОЛОДИХ НАУКОВЦІВ, АСПІРАНТІВ на тему: «АРОМАТИЗАТОРИ ПРИ ВДОСКОНАЛЕННІ /СТВОРЕНІ НОВИХ ВІТЧИЗНЯНИХ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ»

15 жовтня 2019 року
корпус 12, ауд 315 Д

 24.10.2019 в 14-50 ; корпус 12, ауд 315 Д

         Згідно КОНЦЕПЦІЇ підготовки магістрів на факультеті харчових технологій та управління якості продукції АПК НУБіП України та тісній співпраці з радою роботодавців 24.10.2019 р., спеціально для магістрів, аспірантів, молодих вчених відбудеться науково-практичний семінар за участю провідних спеціалістів міжнародної   компанії «Самшит», (м. Харькsв), офіційний представник німецької компанії "Symrise".

        Семінар будуть проводити:

Андреєва Ольга Володимірівна, менеджер - розробник  компанії "Symrise".
і технолог Пилипенко Олег Вікторович

       Під час семінару буде запропонована  дегустація смаколиків!

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook