СЕМІНАР ДЛЯ МАГІСТРІВ, МОЛОДИХ НАУКОВЦІВ, АСПІРАНТІВ на тему "Вітчизняні інноваційні технології добавок для харчової промисловості"

15 жовтня 2019 року

 31.10.2019 в 14-50 ; корпус 12, ауд 315 Д

Згідно КОНЦЕПЦІЇ підготовки магістрів на факультеті харчових технологій та управління якості продукції АПК НУБіП України та тісній співпраці з радою роботодавців 31.10.2019 році, спеціально для магістрів, аспірантів, молодих вчених  відбудеться науково-практичний семінар за участю провідних спеціалістів міжнародної   компанії "ALMA-VEKO FOOD" та «Integra» на тему "Вітчизняні інноваційні технології харчових  добавок» .

До уваги слухачів буде представлено презентацію вітчизняної компанії Алма-Веко, Фуд. Компанія "Алма-Веко, Фуд " - один з найбільших українських виробників комплексних функціональних та смакових сумішей для харчової промисловості. Застосування сучасних технологій у розробках продуктів поєднані із використанням сировини європейської якості, доводять, що дані продукти можуть бути гідною альтернативою зарубіжним добавкам. 

Багаторічний успішний досвід компанії на вітчизняному ринку (протягом 15 років) сприяв появі статусу Міжнародна. На сьогодні компанія має представництво у Білорусі, а географія експорту продукції включає в себе Грузію, Вірменію, Азербайджан, Узбекистан, Казахстан.) 

Компанія отримала довіру клієнтів завдяки стабільній європейській якості продукту, індивідуальному підходу до процесу розробки продуктів та їх безпечності.

Також, буде представлено: асортимент продукції компанії Інтегра та опис харчових добавок, які широко використовуються в кондитерській промисловості.

Буде проведено практичний майстер клас в ході якого, учасники семінару зможуть оцінити різницю між продуктами в які входять  натуральні барвники та ароматизатори і  які не містять в собі  харчових добавок.Також  учасники ознайомляться  з продукцією в якій використовуються харчові інгредієнти Integra та    з роботою технологів-розробників харчових інгредієнтів та сумішей. 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook