СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ ДО ДНЯ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ НА ФАКУЛЬТЕТІ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ АПК

9 жовтня 2019 року
м. Київ, НУБіП України, Біла зала їдальні

 

 

Бути ввикладачем, вихователем, наставником – це справжнє мистецтво, обране за покликом серця, наполеглива, чесна, натхненна праця, що збагачує світ мудрістю, знаннями, милосердям, людяністю.

youtu.be/OMP0DA4YZGw

 

       Саме в першу неділю жовтня усі навчальні заклади нашої країни відзначають свято –  День працівників освіти. Цей день є для Вас, дорогі викладачі, особливим. Це святкове вбрання, аромат квітів, кульки, звучання святкової музики, панування святкового настрою.

            Відбулося таке свято і на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК. В Білій залі зібрався весь викладацький колектив, а студентство підготувало чудові концертні номери, конкурси й привітання. 

Концертна програма була яскравою і насиченою. Для всіх присутніх виступали активісти нашого факультету із піснями, віршами, танцями та конкурсною програмою. А завершальним акордом став виступ, який поставив фінальну крапку в цьому святковому дійстві. Отже, чудовий настрій і заряд енергії отримали всі присутні, що відвідали даний захід.

 

            Святковий концерт закінчився гарним побажанням від студентства:

 

Хочемо побажати всім працівникам освіти 
     Щастя і здоров’я міцного! 
     
Студентів вдячних! 
     
Радісних світанків, 
     Сонячних ранків! 
     Промінь сонця 
      в кожне віконце! 
     Ніжної ласки, 
     Душевної казки, 
     Щастя без ліку 
     І
довгого віку!

Шановні викладачі, щира подяка Вам за постійну самопожертву і щоденну самовіддачу, благородну любов і турботу, віддане служіння улюбленій справі, терпіння, мудрість, наполегливість і високий професіоналізм.

   В свою чергу декан факультету Лариса Вацлавівна та директор навчально-наукового центру виховної роботи і соціального розвитку Геннадій Ржевський приєдналися до привітань та подякували студентам за святковий концерт, за гарний настрій та сімейну атмосферу в залі.

 

Тетяна Розбицька,

асистент кафедри стандартизації та

сертифікації с.-г. продукції

 

 

 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook