ВИКЛАДАЧІ НУБІП УКРАЇНИ ПРИЙНЯЛИ УЧАСТЬ В ІХТІОЛОГІЧНИЙ КОНФЕРЕНЦІЇ

9 жовтня 2019, 7:11

     З 26 по 28 вересня на базі Дніпровського державного аграрно-економічного університету відбувалася XІІ Міжнародна науково-практична конференція «Сучасні проблеми теоретичної і практичної іхтіології».

    Основна робота конференції проходила на базі Острів, яка розташована на річці Самара. Впродовж 3 днів роботи було заслухано близько 25 дововідей, в яких учасники мали змогу представити та обговорити результати своїх цікавих та актуальних досліджень у сфері фауністики, іхтіоценології, промислової іхтіології, рибництва, аквакультури, іхтіопатології.

     Наші викладачі виступили з цікавою та актуальною доповіддю «Зміна іхтіофауни малих річок України при антропогенному навантаженні у розрізі десятиліть на прикладі р. Івотка (ліва притока р. Десни)».

    Крім того, завідувач кафедри Шевченко П.Г. представив нове навчально-наукове видання «Визначник риб континентальних водойм і водотоків України», що викликало велику зацікавленість серед учасників конференції.

   По завершенню конференції учасника було обговорено та прийнято резолюцію конференції та запропоновано ХІІІ Міжнародну іхтіологічну науково-практичну конференцію «Сучасні проблеми теоретичної і практичної іхтіології» провести у вересні 2020 року на базі Харківського національного університету імені В.Н. Карабіна.

   Висловлюємо вдячність організаторам конференції за високий рівень проведення даного заходу та надану можливість стати його учасником.

Наталія Марценюк

Доцент кафедри гідробіології та іхтіології

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook