Креативність ведення відкритих лекційних занять

8 жовтня 2019 року

 8 жовтня д.е.н., професором, завідувачем кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського Надією Петрівною Резнік було проведено відкриту лекцію з дисципліни «Товарознавство» для студентів 2 курсу 6 групи спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»  на тему: «Принципи класифікації та асортимент товарів».

 

В розрізі даної теми було розглянуто загальну класифікацію продовольчих товарів та якість харчових продуктів. Унаочнення викладення даного матеріалу було підкріплено через презентаційно-дегустаційний підхід, що дало змогу студентам та присутнім на лекції, в силу особистих органолептичних відчуттів, визначити смакові властивості та якісні характеристики відібраних зразків товарів.
 
 
Лектором було проведено анкетування щодо визначення торгових марок представленого асортименту товарів. Це дало змогу визначити те, що споживач при виборі продукції, в силу власної купівельної спроможності, орієнтується на назву торгової марки того чи іншого товару.
 
 
 
Відповідно до тематичного плану лекційного заняття були висвітлені питання щодо основ зберігання й транспортування товарів як важливої і актуальної складової всього процесу виробництва та реалізації продукції.
Також лектором було викладено актуальність і важливість питань розвитку інфраструктури ринку зерна і продуктів його переробки.
 
 
На відкритій лекції були присутні: професори Балановська Т.І. та Горьовий В.П; доценти кафедри Буценко Л.В., Драгнєва Н.І., Троян А.В.,  Слободяник А.М., старший викладач Драмарецька К.П., заступники декана Новак О.В. та Карпенко Л.Ф., доцент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Алексеєва К.А.
 
 Лекція була проведена на відповідному рівні з використанням різноманітних методів та прийомів подання навчального матеріалу що підтверджує вміння лектора зацікавити та активізувати роботу студентів.  Викладення змісту теми лекції логічно поєднується з попереднім навчальним матеріалом та є доступним для сприйняття студентами.
 
 Людмила Буценко,
доцент кафедри менеджменту ім.проф. Й.С. Завадського

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook