Святкування Дня працівників освіти в НУБіП України

7 жовтня 2019, 19:27
НУБіП України

У Національному університеті біоресурсів і природокористування України 4 жовтня 2019 року відбувся святковий концерт до Дня працівників освіти. Усі ми знаємо, що ґрунтовні знання є запорукою успішного майбутнього для кожної людини. Та крім освоєння майбутньої професії також дуже важливо розвивати свої власні, вроджені здібності, необхідні для духовного розвитку. НУБіП України є одним з небагатьох вищих закладів освіти з потужним агроосвітнім центром, який надає можливість своїм студентам реалізувати себе в творчій сфері. У цьому я вкотре переконалася, відвідавши цей святковий захід.

Концерт проходив у актовій залі 3 корпусу і тривав близько півтори години. З перших хвилин ведучі майстерно заволоділи увагою гостей та зарядили їх своєю енергетикою. Це були студенти першого курсу – Тетяна Янча, Вікторія Філіпенко, Андрій Несторенко та Влад Тіторчук. Подальші виступи створили в залі особливу атмосферу і змусили затамувати подих. 

Танцівники з ансамблю бального танцю «Чарівність» представили глядачам дуже чуттєвий номер, який повністю відповідав його назві. А от балетна група ансамблю «Колос», як, власне, і «Сузір’я DANCE» навпаки – по-справжньому запалили на сцені.

Також на концерті пролунало чимало достойно виконаних пісень завдяки зусиллям народного ансамблю пісні й танцю «Колос», чоловічих вокальних ансамблів «Амеро», «Октава», а також студії академічного, естрадного і джазового сольного співу. Ці талановиті люди з прекрасним голосом охоче ділилися з присутніми своїм драйвом і позитивом. Декілька хвилин сміху гостям подарувала учасниця театру мініатюр – Ілона Якибчук.

 

Окремим, але дуже приємним сюрпризом стали виступи народних артистів України – Віктора Кавуна та Олега Марцинківського. З’явившись на сцені, вони викликали шквал бурхливих оплесків, адже співаки не тільки майстерно володіють голосом, а й чудово вміють комунікувати зі своєю публікою. 

Загалом концерт викликав у мене найпозитивніші емоції й я дуже пишаюся тим, що навчаюсь поряд з такими талановитими людьми. Так тримати, НУБіП!

 

Студентка гуманітарно-педагогічного факультету
спеціальності «Журналістика» Ткач Ольга 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook