Викладачі кафедри прийняли участь у Міжнародній зоологічній конференції

29 вересня 2019 року

   12 - 15 вересня 2019 року проходила Міжнародна конференція «Стан біорізноманіття екосистем природоохоронних територій», в Львівському національному університеті їм. Івана Франка. 

  Обговорення аналізу стану природних угрупувань на різних етапах існування, несподівані знахідки представників Червоної книги України на території Закарпаття, проблематика втручання в екосистему інвазивних видів рослин та тварин, багато інших питань. Запрошення на пленарний виступ отримав і доцент кафедри біології тварин І.С. Митяй.
 
 
   
    Прогулянки чарівними вуличками Львова, казковий палац Потоцьких, Львівська опера завжди вражають.
   
 
    Та найкращим закінченням 1 дня зоологічної конференції є Зоологічний музей. Неймовірні експонати з колекції Бенедикта Дибовського, віком більше 100 років, екзотичні мушлі з узбережжя Атлантичного та Тихого океанів, птахи і ссавці Антарктиди, скелет Стеллерової корови, яка була винищена людиною ще в серені XVIII сторіччя, все це в чудовому стані дбайливо зберігається співробітниками музею. Окрема подяка Ігорю Шидловський, директору музею, на цікаву екскурсію.
 
     14, 15 вересня - продовження роботи конференції в Щацькому біолого-географічному стаціонарі Львівського національного університету їм. І. Франка, в мальовничому місці біля озера Песочне, одного з найкрасивіших озер Шацької групи.  Наукові доповіді вдавалось поєднувати з дослідженням фауни донних безхребетних.  
 
 
     
Спілкування з колегами завжди надихає, саме під час спільних дискусій з'являється багато цікавих ідей. Дякуємо організаторам та колегам за продуктивно проведений час разом!
Олена Дегтяренко, Іван Митяй,
доценти кафедри біології тварин
 
 
 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook