Кучерук Марія прийняла участь у круглому столі, присвяченому гармонійному впровадженню Закону України № 2496-VIII «Про основні принципи та вимоги до органічного виробництва, обігу та маркування органічної продукції»

28 вересня 2019 року

Доцент кафедри гігієни тварин та санітарії ім. проф. А.К. Скороходька Кучерук Марія прийняла участь у круглому столі та обговоренні, що присвячені питанням гармонійного впровадження Закону України № 2496-VIII «Про основні принципи та вимоги до органічного виробництва, обігу та маркування органічної продукції», поширенню більш детальної інформації про процес імплементації органічного законодавства у Німеччині та обговоренню можливого впливу органічного регламенту ЄС № 2018/848 на подальший законотворчий процес в Україні.

Вітальне слово до учасників круглого столу мали Тарас Висоцький, заступник Міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Джон Міллнз, керівник проекту ЄС «Підтримка впровадження, сільськогосподарської та продовольчої політики в Україні», Елізабет Рюегг, керівник проекту «Німецько-українська співпраця у галузі органічного землеробства».

 

 

Заєць В.М., начальник відділу технологій виробництва харчових продуктів Департамента продовольства Мінагрополітики, надала інформацію про ПОТОЧНИЙ СТАН ІМПЛЕМЕНТАЦІЇ ЗАКОНУ УКРАЇНИ «ПРО ОСНОВНІ ПРИНЦИПИ ТА ВИМОГИ ДО ОРГАНІЧНОГО ВИРОБНИЦТВА, ОБІГУ ТА МАРКУВАННЯ ОРГАНІЧНОЇ ПРОДУКЦІЇ» ТА ПІДГОТОВКИ ПІДЗАКОННИХ АКТІВ.

М. Кучерук

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook